Fabián doplnil Chramostu v reprezentační jednadvacítce
Klub

Fabián doplnil Chramostu v reprezentační jednadvacítce

Redakce

Tomáš Fabián neměl čas pořádně oslavit krásný gól, kterým přispěl k nedělní výhře Boleslavi nad Příbramí 3:0, neboť bezprostředně po zápase ho zastihla pozvánka do reprezentace Česka jednadvacetiletých fotbalistů.

Na sraz reprezentantů do Hotelu Praha se tak vydal společně s mladoboleslavským spoluhráčem Janem Chramostou. Tato boleslavská dvojice už spolu byla na světovém šampionátu dvacetiletých reprezentací.

Hotel Praha se stal v pondělí centrem reprezentačního fotbalu. Sraz zde měla seniorská reprezentace, která se však přesunula na sever Čech. Ve středu se v Liberci střetne od 20.15 hodin v přípravném duelu s Lotyšskem. Ve zmíněném hotelu se ubytovala česká jednadvacítka před kvalifikačním utkáním o postup na ME. Své utkání proti San Marinu hraje ve středu od 18 hodin v Praze na Julisce.

Tomáš Fabián v nominaci české jednadvacítky nahradil původně povolaného Martina Zemana, který se omluvil z osobních důvodů. Tomáš Fabián v dresu jednadvacetileté české reprezentace už jednou hrál, a to v loňském březnu při přátelském utkání proti Korejské republice.

Fanshop banner