Stannerovi se líbil první poločas. Divákům jistě taky
Klub

Stannerovi se líbil první poločas. Divákům jistě taky

Redakce

Boleslavský trenér Karel Stanner si konečně vychutnal domácí vítězství. I když měl výhrady ke hře ve druhém poločasu, kdy už hráči ke třem gólům nepřidali další. Zároveň přiznal, že se bude muset vyrovnat s odchodem Ludovica Sylvestra, který míří do anglického Blackpoolu.

„Vyhrané utkání s Příbramí se mi hodnotí lépe, než předešlá, a to díky prvnímu poločasu. Před utkáním jsme si řekli, že budeme hrát aktivně a po stranách a že musíme zvýšit důraz před brankou soupeře. Za sedm minut jsme mohli vést dva nula, ale dvě jasné šance hráči nedali. Po prvním gólu získala hra spád. První půle byla z boleslavské strany velice dobrá pohybem i předvedenými akcemi. Druhá půle mě trochu mrzí kvůli divákům. Hráči přešli na způsob hry, který jsme nechtěli, hráli úsporný fotbal a skóre nezměnili. Je škoda že nepokračovali ve hře z první půle a cestu k vítězství si usnadnili," zhodnotil utkání trenér Karel Stanner.

Na novinářský dotaz, jaký je další osud Ludovica Sylvestra, odpověděl manažer komunikace Jiří Koros: „V pondělí odjíždí do anglického Blackpoolu na zdravotní testy. Bude to třetí vydařený transfer hráče Boleslavi do Anglie. Po Bednářovi a Matějovském je pro Sylvestra připravený kontrakt na dva roky a plus jeden rok s opcí." Korosovo prohlášení doplnil ještě trenér. „Odchod každého hráče je ztráta. Jsme však rádi, že se Sylvestre posune ve své kariéře dál a my v Boleslavi budeme dělat všechno proto, abychom ho nahradili a samozřejmě mu přejeme, aby se mu dařilo a prosadil se," řekl Karel Stanner.

Příbramský trenér Martin Hřídel byl pochopitelně zklamaný, neboť jeho mužstvo v předchozích třech zápasech inkasovalo pouze jednou, ovšem v Boleslavi hned třikrát. „Blahopřeji k zaslouženému vítězství Boleslavi, která si na domácím hřišti proti každému soupeři vytvoří spousty šancí a proti nám bohužel proměnila většinu. Přispěli jsme k tomu ustrašeným výkonem. Těžko hledám vysvětlení, proč po dvou vydařených zápasech proti Ostravě a v Teplicích, kdy jsme hráli dobře, ve dvou další s Olomoucí a Boleslaví se nám zápasy nepovedly," pravil Martin Hřídel.

Fanshop banner