Chramosta je v reprezentaci
Klub

Chramosta je v reprezentaci

Redakce

Boleslavský útočník Jan Chramosta obdržel nominační pozvánku do české reprezentace jednadvacetiletých fotbalistů pro srpnové kvalifikační utkání proti San Marinu.

Hrát se bude ve středu 11. srpna v Praze na Julisce o účast v podzimní baráži o postup na ME, které se koná v roce 2011 v Dánsku. Češi vedou tabulku kvalifikační skupiny bez ztráty bodu a čekají je ještě utkání se San Marinem, Německem a Islandem.

Nominace české reprezentace do 21 let na kvalifikační zápas se San Marinem: brankáři Jan Hanuš (Hradec Králové, 1 start/0 gólů v ČR21), Tomáš Vaclík (Viktoria Žižkov, 6/0), obránci Ondřej Mazuch (Anderlecht, 14/1), Jacob Lensky (Utrecht, 1/0), Ondřej Čelůstka (Slavia Praha, 6/1), Radim Řezník (Baník Ostrava, 5/0), Marek Suchý (Spartak Moskva, 14/0), záložníci Marcel Gecov (Liberec, 5/1), Bořek Dočkal (Konyaspor, 16/6), Václav Pilař (Hradec Králové, 0/0), Tomáš Hořava (Olomouc, 7/1), Jan Kovařík (Jablonec, 2/0), Martin Zeman (Sparta Praha, 5/1), Petr Wojnar (Kladno, 3/0), Lukáš Vácha (Liberec, 7/0), útočníci Jan Chramosta (Mladá Boleslav, 1/1), Jan Vošahlík (Jablonec, 8/1), Michael Rabušic (Brno, 7/4), Tomáš Pekhart (Jablonec, 14/9).
Kvůli povinnostem v zahraničních klubech se omluvili a reprezentovat nepřijedou Jan Morávek z Kaiserslauternu, Lukáš Mareček a Jan Lecjaks z Anderlechtu, Marek Štěch z West Hamu United a Libor Kozák z Lazia Rím

Fanshop banner