Diviznímu soupeři dali čtyři góly
Klub

Diviznímu soupeři dali čtyři góly

Redakce

V posledním přípravném utkání před zahájením mistrovské sezóny ČFL se juniorský tým prosadil proti divizní teplické rezervě, přestože v nepovedeném začátku prohrával.

Boleslavští začali pasivně, za což je teplický protivník brzo potrestal. Ve 2. minutě po rohovém kopu teplický Jelen využil nedůslednosti boleslavského bránění ke snadnému skórování - 1:0. Za deset minut po Horákově centru hlavičkoval Řezníček vedle, ale v 17. minutě po Dudkově rohu už se hlavou prosadil - 1:1.
Kolem dvacáté minuty Tepličtí dvakrát prověřili brankáře Vorla, ten byl však pozorný. Ve 36. minutě důsledný Tvaroha sebral míč teplickému obránci, ale špatně přihrál a z rodící se šance nic nebylo. O minutu později byl Tvaroha opět v akci a křížnou střelou minul teplickou branku.
Ve 38. minutě se Boleslavi povedla akce z pravé strany. Dudka šikovně prohodil na Schuberta, ten přihrál Řezníčkovi, který prostřelil podruhé teplického brankáře - 1:2.

Poločasové prostřídání narušilo plynulost hry a dlouho se hrálo bez šancí na obou stranách hřiště. V 65. minutě Tepličtí zaměstnali brankáře Michňu rohovými kopy. První vyrazil mimo branku, po druhém chytil gólovou hlavičku soupeře.
V 69. minutě Dolinajec napřáhl z pětadvaceti metrů ke střele a krásně se trefil do horního růžku teplické branky - 1:3
. Za dvě minuty už byl rozdíl ve skóre opět jenom jednogólový. Nedorozumění v boleslavské obranné řadě využili v 71. minutě Tepličtí ke snížení, kterého dosáhl technickým obloučkem Watzka - 2:3.
V 73. minutě po průniku Volfa vyrazil teplický brankář míč před dobíhajícího Řezníčka, který se již k zakončení nedostal. V příští minutě se v dobré pozici ocitl opět Řezníček, ale místo přihrávky na zcela volného Ščuka volil střelu, kterou mu obránce zblokoval na roh.
V 77. minutě se Volf prosadil střelou ze střední vzdálenosti - 2:4
. V 84. minutě po centru Volfa hlavičkoval Synek jen do břevna teplické branky.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Vorel (46. Michňa) - Štěpánek (46. Charuza), Mrvík (68. Štěpánek) , Borovička, Hrdlička (68. Horák) - Tvaroha (46. Ščuk), Smetana (46. Kozma), Dudka (68. Řezníček), Dolinajec - Schubert (46. Volf), Řezníček (46. Synek).

Góly: 2. Jelen, 71. Watzka - 12. a 38. Řezníček, 69. Dolinajec, 77. Volf.

Fanshop banner