Trenér Stanner: Rozhodla nevyužitá Chramostova šance
Klub

Trenér Stanner: Rozhodla nevyužitá Chramostova šance

Redakce

Trenéři boleslavský Karel Stanner a slávistický Karel Jarolím se shodli, že k vidění bylo zajímavé utkání, které rozhodla neproměněná šance boleslavského Chramosty za bezgólového stavu.

„Obě mužstva prokazovala touhu po vítězství, bohužel nám se vyhrát nepodařilo. Utkání rozhodla neproměněná šance Honzy Chramosty. Kdyby dal gól, bylo by utkání nejspíše rozehrané na naše vítězství," pravil boleslavský trenér Karel Stanner. Podobného mínění byl i jeho kolega. „Dostali jsme se do vedení po předchozí velké šanci Boleslavi, kdy jsme v obraně zaváhali a to byl asi rozhodující moment pro konečný výsledek," prohlásil slávistický kouč Karel Jarolím.

„Chválím hráče za kvalitní výkon. Mohl bych mít trochu výhrady ke střídajícím, ale je mně jasné, že není jednoduché do takového utkání vstoupit," dodal Karel Stanner, který záplavu slávistických šancí v posledních minutách přičetl tomu, že boleslavští hráči ve snaze vyrovnat, hráli vabank. Připomněl také jednu z mnoha nepřesností sudího Drábka. „Mrzí mě necitlivé posouzení nastřelení Koubského. Nebyl tak zraněný, aby rozhodčí musel přerušit hru ve chvíli, kdy mohl jít Chramosta sám na branku a dostat se do gólové příležitost, po které jsme mohli jít do vedení," posteskl si boleslavský trenér.

Slávistický trenér Karel Jarolím přiznal, že z Boleslavi měl respekt. „Nechtěli jsme proti Boleslavi moc otvírat hru a byli jsme potřebně trpěliví," řekl Karel Jarolím a neskrýval potěšení, že po dvou předchozích remízách Slavia na třetí pokus vyhrála.

Fanshop banner