Prohráli přípravu s dospělými
Klub

Prohráli přípravu s dospělými

Redakce

Prvoligové družstvo boleslavských dorostenců v letní přípravě nestačilo na tým dospělých z Mnichova Hradiště, kteří hrají středočeskou soutěž I.A třídy.

V prvním poločasu dostali dva góly a po přestávce manko už nedohnali. Ve 12. minutě založil Klíma akci po pravé straně přes Honce, který téměř od rohového praporku odcentroval před soupeřovu branku, kde Privara tečovanou střelou minul cíl. Z následného Klímova rohu hlavičkoval Privara vedle branky. O deset minut později po Klainově trestném kopu propásl Šimek pěknou střeleckou pozici.
Ve 22. minutě mnichovohradišťský útok vyvrcholil střelou do šibenice, odkud ji Finke vyrazil na roh.
Ve 35. minutě nezpracoval Horák pas, míč získal soupeř a z rychlé akce mnichovohradišťský Hubač překonal poprvé brankáře Finkeho - 0:1
. V poslední minutě poločasu dostal druhý gól, když boleslavští obránci nezvládli rohový kop soupeře. Nejprve centr nepovedeně odvrátili k protivníkovi, tvrdou střelu Finke vyrazil a ve snaze zabránit dorážce následoval boleslavský faul, za který sudí nařídil penaltu. Proměnil ji Hubač - 0:2.

Do druhého poločasu nastoupili Boleslavští v hodně pozměněné sestavě a zanedlouho zkorigovali výsledek. V 57. minutě mnichovohradišťští obránci prohráli souboj se Sedláčkem a jeho snahu ohrozit branku zmařili faulem. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Soukup - 1:2.
Vyrovnat se však boleslavským mladíkům nepodařilo. V 67. minutě po Říhově centru z levé strany zakončoval D.Šťastný nedůrazně, v 75. minutě ze závaru před soupeřovou brankou byl jenom roh, který rozehrál Klain a hlavou nepřesně zakončil Sedláček, v 78. minutě perfektní Fikselův centr zprava hlavičkoval mimo Soukup, v 80. minutě sérii rohů završil Klain falšovanou střelou vedle, v 84. minutě Fikselův centr ve výhodné pozici před brankou nezkrotil D.Šťastný a k zakončení se nedostal.

Sestava FK Mladá Boleslav I.poločas: Finke - Dufek, Koubek, Šimek, Kalát - Honc, Klíma, Láncz, Klain - Privara, Horák .
Sestava FK Mladá Boleslav II.poločas
: Vokatý - Dufek (70.Honc), Tvrdý, M.Šťastný, Říha - Fiksel, Sedláček, Mizič, Klain - Soukup, D.Šťastný.

Góly: 57.Soukup - 35. a 45. Hubač

Rozhodčí: Pechanec

Fanshop banner