Soutěžte s Bolkem o Španělsko
Klub

Soutěžte s Bolkem o Španělsko

Redakce

Vytvořte kolekci všech plakátů z fotbalového zpravodaje BOLEK v nové sezóně Gambrinus ligy 2010/11 a vyhrajte zájezd na kvalifikační utkání Euro 2012 Česko - Španělsko, případně další z dvaceti atraktivních cen.

Podmínky účasti v soutěži s finálovou loterií o zájezd na kvalifikační fotbal české reprezentace, permanentky na boleslavský fotbal, nahlédnutí do zákulisí klubu a další ceny jsou jednoduché. Soutěžící musí pečlivě sbírat plakáty, které budou součástí zpravodajů Bolka vydávaných ke každému domácímu ligovému utkání FK Mladá Boleslav. Na konci soutěžního období, které je od 23. července 2010 do 29. května 2011, se kompletní sbírkou plakátů prokáže na sekretariátu fotbalového klubu a tím se kvalifikuje do závěrečného losování.

Kdo z nějaké náhlé překážky nestihne některý ze zpravodajů koupit v den jeho vydání při ligovém fotbalu, bude mít možnost následující týden po skončení konkrétního utkání dokoupit zpravodaj se soutěžním plakátem v prodejně Bolekshop v suterénu jižní tribuny fotbalové arény v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Fanshop banner