Stanner litoval dvou ztracených bodů
Klub

Stanner litoval dvou ztracených bodů

Redakce

Jako v jarní sezóně si připadal boleslavský trenér Karel Stanner, když před novináři hodnotil střeleckou nemohoucnost ofenzivních hráčů svého týmu. Budějovicím dali jen jeden gól, přestože šancí měli spousty.

„Pro nás to jsou dva ztracené body," povzdechl si Karel Stanner nad remízou utkání Mladá Boleslav - České Budějovice 1:1. „Průběh utkání byl jasně v náš prospěch, soupeře jsem přehrávali a už v první půli jsme mohli zvýšit na dva nula. Do druhé půle jsme vstoupili vlažně a soupeř nás potrestal z první střelecké příležitosti. Potom jsme si vytvářeli jasné šance, ale utkání doma jsme bohužel nezvládli a nedotáhli do vítězného konce podobně jako několikrát v jarní sezóně. Fotbal rozhodují góly a my dali jenom jeden."

Českobudějovický kouč Jaroslav Šilhavý uznal, že k bodu jeho mužstvu přispělo štěstí. „Jsem rád, že jsme získali bod, protože to bylo s notnou dávkou štěstí. První poločas jsme byli podobně jako v jarním utkání horší a řešili herní situace nepřesně a zbrkle. Boleslav nás rozestavením na tři beky překvapila a přesnými kombinacemi často v utkání zaskočila. Přesto jsme inkasovali zbytečně po individuální chybě. V druhém poločase jsme zhustili střed hřiště a vyrovnali. V následné akci nás Sedláček mohl dokonce dostat do vedení. Potom nás postupně Boleslav přitlačila k vlastní brance a díky štěstí a výbornému výkonu Kučery jsme bod uhájili," řekl po utkání Jaroslav Šilhavý.

Fanshop banner