Petr Johana proti Luboši Peckovi
Klub

Petr Johana proti Luboši Peckovi

Redakce

Utkání 2. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - SK Dynamo České Budějovice, které se hraje v pátek 23. července od 17,30 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, slibuje nekompromisní boj o body a jiskřící souboje stopera Petra Johany s kanonýrem Lubošem Peckou.

Páteční termín si vynutila televize Nova pro přímý přenos. Navzdory nezvyklé době se očekává plné hlediště fotbalové arény v areálu Městského stadionu v Mladé Boleslavi. Především proto, že je to první utkání FK Mladá Boleslav v novém ročníku Gambrinus ligy na domácím hřišti. A možná ještě větším lákadlem pro fotbalové fanoušky jsou očekávané souboje nového mladoboleslavského stopera Petra Johany s čerstvým českobudějovickým útočníkem Lubošem Peckou, který z Mladé Boleslavi do Českých Budějovic přestoupil teprve před měsícem. Návštěvníci páteční ligové bitvy se mohou také těšit na novou podobu tradičního zpravodaje vydávaného ke každému utkání.

SK Dynamo České Budějovice má nyní na soupisce čtveřici hráčů, kteří kdysi kopali v mladoboleslavském dresu. Jsou to brankář Pavel Kučera (v MB 2004-07), defenzivní hráč Jan Riegel (v MB 2006-08) a útočníci Tomáš Sedláček (v MB 2001-08) a Luboš Pecka (v MB 2005-07 a 2008-10).

Naopak v FK Mladá Boleslav jsou dva někdejší hráči SK Dynamo České Budějovice. Útočník Marek Kulič ( v ČB 2003-05) a ofenzivní záložník či útočník Ivo Táborský (v ČB 2005-07).

Fanshop banner