Poprvé v létě nedali gól
Klub

Poprvé v létě nedali gól

Redakce

Ve třetím utkání letní přípravy vyšli junioři střelecky naprázdno a prohráli po jediném inkasovaném gólu s nováčkem ČFL. Trenér Pechanec opět dal příležitost širokému kádru, do hry zasáhlo jednadvacet hráčů.

Po úvodní vyrovnané desetiminutovce s nepřesnostmi z obou stran se v první boleslavské šanci ocitl Synek ve 13. minutě, ale pardubičtí obránci nebezpečí odvrátili z brankové čáry. Ve 28. minutě střelu Svobody brankář Pardubic vyrazil s obtížemi na roh. Za tři minuty opět tvrdě pálil boleslavský halv Svoboda, tentokrát však vedle branky.
Pardubičtí boleslavskou branku hájenou v první půli Šedou z prvoligového kádru poprvé vážněji ohrozili až ve 38. minutě, ale stříleli nad. Za dvě minuty byli přesnější, ovšem Šeda vyrazil míč na roh.

Na začátku druhého poločasu ve 49.minutě se Pardubicím povedla pěkná útočná akce po pravé straně hřiště, na jejímž konci byl úspěšný střelec Jeřábek - 0:1. Po gólu si Pardubičtí udržovali mírnou herní převahu, ze které však už Michňovu branku neohrozili. Bohužel ani Boleslavští se do nadějné příležitosti nepropracovali a s výsledkem už nic neudělali.

Sestava FK Mladá Boleslav„B": Šeda (46. Michňa) - Štěpánek (46. Vorasický), Charuza, Mrvík (46. Borovička) , Horák (46. Dolinajec) - Tvaroha (46. Vilám), Hadziresic (46. Ščuk), Svoboda (46. Smetana), Dudka (75. Štěpánek) - Volf (60. Kozma), Synek (46. Schubert).

Další dvě přípravná utkání sehraje juniorka mimo Mladou Boleslav. Ve středu 21. července od 17,30 hodin se duel FK Meteor Praha VIII - FK Mladá Boleslav"B" koná na hřišti v Kosořicích. V sobotu 24. července od 10,30 hodin se střetnutí FC Hradec Králové"B" - FK Mladá Boleslav"B" odehraje na hřišti v obci Vysoká u Hradce Králové.

Fanshop banner