Spokojený Stanner viděl hodně chyb
Klub

Spokojený Stanner viděl hodně chyb

Redakce

Z výtečného vstupu do Gambrinus ligy byl boleslavský kouč Karel Stanner spokojený, přesto ve hře svého týmu viděl hodně nedostatků, ne jejichž odstranění musí s hráči zapracovat. Zdůraznil, že Boleslavi pomohl první gól Sylvestreho v prvním poločasu.

„Důležité je, že jsme dokázali vyhrát první utkání," shrnul Karel Stanner do jedné věty pocity z vyhraného utkání nad ústeckým nováčkem. „První utkání jsou těžká pro domácí i pro hosty, pro tým začínající v lize i pro nás," dodal boleslavský trenér. „Dopouštěli jsme se chyb, které Ústí nedokázalo z nervozity potrestat. Přežily jsme několik jeho šancí včetně penalty, kterou se soupeř mohl dostat do hry. Myslím si, že jsme prováhali některé útočné situace, protože hráči řešili špatně finální přihrávky, které mohly být gólové a bohužel gólové nebyly. Hodně nám pomohl první gól, neboť v naší lize většinou platí, že body získá ten, kdo se první trefí do soupeřovy branky."

Ústecký trenér Svatopluk Habanec po prohře úplně smutný nebyl. „Nejsem úplně zklamaný z našeho výkonu, ale z toho, že jsme nezískali alespoň bod, což bylo moje přání," pravil ústecký kouč. „Zaplatili jsme nováčkovskou daň, což vyvrcholilo neproměněnou penaltou," dodal. V následném zamyšlení prohlásil, že pro Ústí přijdou důležitější utkání, než s Boleslaví, se kterou nebudou hrát o záchranu. Podivil se nad tím, jak často a snadno se jeho hráči proti boleslavské defenzívě dostávali do šancí.

Fanshop banner