Začínáme v neděli v Teplicích proti Ústí
Klub

Začínáme v neděli v Teplicích proti Ústí

Redakce

Nový ročník Gambrinus ligy 2010/11 startuje až v pátek, ale utkání 1. kola FK Ústí nad Labem - FK Mladá Boleslav se hraje až v neděli 18. července od 15 hodin na hřišti Na Stínadlech v Teplicích.

Protože fotbalový stadion v Ústí nad Labem nesplňuje parametry pro hraní nejvyšší tuzemské soutěže, našel si letošní nováček Gambrinus ligy domácí prostředí v nedalekých Teplicích. Pro mladoboleslavské fotbalisty to je známé prostředí. Ovšem soupeř FK Ústí nad Labem je velkou neznámou.
O prvoligové body se boleslavští a ústečtí fotbalisté střetnou poprvé. Podle dostupných informací vyjedou do Teplic z Ústí nad Labem dva autobusy s ústeckými a z Mladé Boleslavi jeden autobus s boleslavskými fanoušky. Další se jistě vypraví soukromými auty...

V letní přípravě nastříleli Ústečtí sedmnáct gólů. Nejvíce jich dal Volek, který soupeřovy brankáře překonal čtyřikrát. Po dvou gólech dali Laušman, Doležal, Kraut a Krbeček, po jednom přidali Hutta, Jindráček, Valenta, Gibala a Martykán. Z nich Doležal, Kraut, Krbeček, Gibala patří mezi čerstvé letní posily.

Boleslav v létě nastřílela o jeden gól méně než Ústí. Po čtyřech gólech dali Táborský a Bulut. Po dvou Chramosta, Mendy a Kysela, který je však mimo hru kvůli zraněnému kotníku, po jednom Sedláček a Kulič. Boleslavský kapitán Marek Kulič vstupuje do ročníku 2010/11 s bilancí 73 vstřelených gólů v 313 ligových startech.

Program 1. kola Gambrinus ligy:
Pátek 16.července od 17,30 hodin Bohemians 1905 - Slavia Praha
Sobota 17.července od 18 hodin Slovácko - Teplice
Sobota 17.července od 18,15 hodin Hradec Králové - Sparta Praha
Neděle 18.července od 15 hodin Ústí nad Labem - Mladá Boleslav

Neděle 18.července od 15 hodin Příbram - Baník Ostrava
Neděle 18.července od 17 hodin České Budějovice - Slovan Liberec
Neděle 18.července od 17 hodin Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc
Pondělí 19.července od 18 hodin Baumit Jablonec - Zbrojovka Brno

Fanshop banner