Stanner: Potřebujeme dát první gól
Klub

Stanner: Potřebujeme dát první gól

Redakce

V utkání 1. kola Gambrinus ligy FK Ústí nad Labem - FK Mladá Boleslav, které se hraje v neděli 18. července od 15 hodin na teplickém hřišti Na Stínadlech, bude důležitý první gól. Boleslavský kouč věří, že ho dá někdo z jeho týmu.

„Hráči musí každopádně předvést lepší výkon, než v posledním přípravném utkání proti Dukle Praha. Věřím, že si to uvědomují a k prvnímu utkání o ligové body přistoupí podstatně zodpovědněji. Pro průběh ligového duelu bude velmi důležité, kdo dá první gól a já věřím, že to budeme my a střetnutí s Ústím vyhrajeme," prohlásil Karel Stanner před vstupem do nové ligové sezóny.

Při přemýšlení nad tím, koho pošle proti FK Ústí nad Labem do bitvy o ligové body, bude limitovaný zdravotními problémy některých hráčů. Nejčerstvější špatnou zprávou je svalové poranění defenzivního bojovníka Ondřeje Kúdely. Nejistý je i start stopera Petra Johany, který měl stmelit obrannou formaci, ale kvůli svalovým potížím vynechal poslední přípravný zápas proti FK Dukla Praha a jeho nasazení proti FK Ústí nad Labem je málo pravděpodobné.
Brankář Jan Šeda je v závěrečné fázi rekonvalescence po zranění prstu z utkání letního turnaje v Čelákovicích. Trénuje již naplno, ale na nominaci k ligovému zápasu to ještě asi nebude. Mimo hru jsou dlouhodobí marodi Jan Kysela, jenž si léčí zhmožděný kotníku, a Ondřej Zahustel, který se dává dohromady po jarní operaci křížového vazu v koleni. Zvolna začal s trénováním, ale zatím bez míče.

Fanshop banner