Rozstříleli divizní Trutnov
Klub

Rozstříleli divizní Trutnov

Redakce

Letní zápasy juniorky jsou mimořádně bohaté na góly. Svěřenci nového trenéra Pechance v prvním utkání šest gólů inkasovali a ve druhém naopak sedm nastříleli. Králem letních střelců je zatím Synek se třemi trefami.

Boleslavští jsou v podkrkonošském Horním Maršově na kondičním soustředění a utkání v Trutnově bylo vítaným zpestřením tréninkové dřiny. V rozpětí pěti minut dali tři góly a rázně o osudu utkání rozhodli.

Úvodní čtvrthodinka byla plná nepřesností z obou stran a dění na hřišti bylo opticky vyrovnané. Završil ji Volf nepřesnou střelou.
Ve 20. minutě boleslavští obránci nepovedeně vystavovali soupeře do ofsajdu a byla z toho obrovská trutnovská šance. Zmařil ji brankář Kanaval. Za dvě minuty si gólovou příležitost vypracovali Boleslavští a proměnili ji.
Akci vyšperkoval nezištnou přihrávkou Schubert a úspěšnou koncovku zvládl Hadziresic - 0:1. Ve 25. minutě překvapil trutnovskou defenzívu Mrvík, přihrál Schubertovi a ten pohotovou střelou zvýšil vedení - 0:2. O dvě minuty později opět Mrvík připravil střeleckou pozici, tentokrát Borovičkovi - 0:3.

Ve 29. minutě po chybě obrany Trutnova běžel sám na branku Volf, ale gól nedal. Ve 36. minutě po Ščukově chytrém přenechání míče pálil zprava Vilám, brankář střelu vyrazil.
V předposlední minutě prvního poločasu se Hadziresic revanšoval za gólovou přihrávku z dvacáté minuty a předložil míč Schubertovi tak dokonale, že ten jenom doklepával do prázdné branky - 0:4
.

Druhý poločas byl podobně jako první v úvodních minutách rozháraný. Hráčům chyběla přesnost v přihrávkách a svižnější pohyb po hrací ploše. Časem se zlepšili jen Boleslavští a zaslouženě přidali další tři góly do soupeřovy sítě.
V 56. minutě střelu Dolinajece srazili bránící hráči na roh. O minutu později Dolinajcův centr našel Synka, jehož bombu brankář vyrazil pouze před Mrvíka, který míč pohotově dorazil do branky - 0:5.
V 59. minutě zbytečnou ztrátou na půlce nabídli Boleslavští soupeři jasnou šanci, ale jejich střelec mířil nad Michňovu branku.
V 60. minutě Synek dal gól po pěkné individuální akci - 0:6
. A následovaly další příležitosti. V 63. minutě po povedené akci Ščuka z pravé strany vystřelil Tvaroha ukvapeně vedle. V 78. minutě prostrčil Synek na Tvarohu a jeho střela opět minula vytoužený cíl. V 81. minutě se pěkná rána z kopačky Dolinajece odrazila od břevna.
Trutnovští měli poslední možnost zmírnit prohru čestným úspěchem v 86. minutě z ojediněle vydařeného útoku, ale boleslavský brankář Michňa čisté konto udržel. A tak poslední slovo měli Boleslavští. V 90. minutě tečku za vydařeným utkáním učinil Synek - 0:7.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" v I.poločase: Kanaval - Vorasický, Borovička, Mrvík, Horák - Kozma - Vilám, Hadziresic, Ščuk , Volf - Schubert.
Sestava FK Mladá Boleslav"B" v II.poločase
: Michňa - Zbrožek (70. Vorasický), Štěpánek, Mrvík (68. Borovička), Horák - Smetana - Tvaroha, Hadziresic (68. Volf), Ščuk (68. Schubert), Dolinajec - Synek.

Góly: 25. a 44. Schubert, 60. a 90. Synek, 22. Hadziresic, 27. Borovička, 57. Mrvík.

Střelci FK Mladá Boleslav"B" po dvou letních přípravných zápasech: 3 - Synek, 2 - Schubert, 1 - Volf, Hadziresic, Borovička, Mrvík a Řezníček.

Fanshop banner