Novou sezónu začali výhrou
Klub

Novou sezónu začali výhrou

Redakce

První utkání v nové sezóně a v novém složení se prvoligovým dorostencům povedlo především v prvním poločasu. V závěru utkání polevili a umožnili soupeři skórovat.

V prvním poločase byli boleslavští dorostenci aktivnější a herní převahu vyjádřili parádními góly. První dal v 15. minutě Sedláček, když ranou do vingle z pětadvaceti metrů zaskočil hradeckého brankáře - 0:1. Podobný kousek předvedl ve 28. minutě Tvrdý, ten úspěšně zamířil pod břevno hradecké branky dokonce až ze třiceti metrů - 0:2. Boleslavští zaslouženě první dějství vyhráli.

Do druhého poločasu vběhli s chutí a brzy přidali třetí gól. Ve 48. minutě po spolupráci s Horákem běžel proti soupeřově brankáři Klíma sám na střelou podle něho se trefil do tyče od které se míč odrazil do sítě - 0:3.
Za třígólového vedení Boleslavští polevili. Soupeř naopak zintenzivnil pohyb a zpřesnil kombinaci. Logickým výsledkem byly dva góly v mladoboleslavské brance. Hradečtí se nejprve prosadili v 65. minutě a podruhé v závěrečné desetiminutovce - 2:3

Sestava FK Mladá Boleslav v I. poločasu: Vokatý - Kalát, Tvrdý, Šimek, Říha - Fiksel, Sedláček, Bílovský, Soukup - David Šťastný, Privara.

Sestava FK Mladá Boleslav v II. poločasu: Vokatý - Dufek, Koubek, Martin Šťastný, Riesz - Honc, Klíma, Mižič, Klain - Horák, Fiksel (65. Privara).

Góly FK MB: 15. Sedláček, 28. Tvrdý, 48. Klíma

Fanshop banner