Těsnou výhru trefil Chramosta
Klub

Těsnou výhru trefil Chramosta

Redakce

Závěrečné utkání rakouského soustředění bylo přehnaně tvrdé z rumunské strany, přesto vítězné pro boleslavské mužstvo. Rozhodl ho Chramosta. Se dvěma trefami byl nejlepším střelcem herního soustředění v Kaprunu. Po jednom gólu dali Mendy, Táborský a Bulut.

Utkání mělo po většinu času vyrovnaný průběh. Rumuni se prezentovali přesnou kombinací a důrazem v osobních soubojích, který mnohdy přeháněli. Jejich největší šanci v prvním poločasu chytil pozorný brankář Vorel.
Ve 21. minutě předvedli boleslavští fotbalisté krásnou akci a po Sedláčkově centru ji nádherně hlavou zakončil Chramosta - 0:1
. Další dvě střelecké příležitosti ještě před přestávkou Boleslavští neproměnili.

Ve druhém poločasu pokračovala vyrovnaná hra s povedenými kombinacemi na obou stranách. Když však na posledních dvacet minut rumunský trenér vystřídal devět hráčů, ztratil fotbal Interu Pitesti plynulost a Boleslavští si těsné vedení pohlídali.
Mnozí boleslavští fotbalisté odnesli ostrou bitvu s rumunským soupeřem bolestivými šrámy, nejvíce to schytali Táborský a Bořil. Ale z další přípravy by je to nemělo vyřadit.

Sestava FK Mladá Boleslav: Vorel - Procházka, Janíček, Dimitrovski (61. Charuza), Fabián - Dudka (81. Brunclík), Sylvestre, Opiela, Sedláček - Chramosta (41, Táborský, 61. Mendy), Bořil.

Gól: 21. Chramosta

Boleslavští zakončili soustředění v rakouském Kaprunu vítězně a v úterý se vracejí domů. Z Kaprunu odjíždějí v úterním ránu 6. července v osm hodin a do Mladé Boleslavi by měli dorazit kolem čtvrté hodiny odpolední. Po zbytek týdne budou trénovat v domácích podmínkách a v neděli 11. července od 15 hodin podstoupí herní generální zkoušku na mistrovskou sezónu na domácím trávníku proti druholigové Dukle Praha.

Fanshop banner