První letní prohra
Klub

První letní prohra

Redakce

Boleslavští v letošní letní přípravě poprvé podlehli soupeři. Po předchozích čtyřech výhrách a jedné remíze, prohráli až v šestém utkání, byť v něm po prvním poločasu nad moskevským týmem vedli gólem Chramosty.

Hrálo se v rakouském Schlechingu za úmorného vedra především v první části, po přestávce už se hráčům dýchalo o poznání lépe.
Boleslavským se povedl vstup do utkání. Už v 8. minutě se prosadil Chramosta a dal tak svůj první gól v letní přípravě - 0:1
. Trenér Karel Stanner si pochvaloval, že boleslavský tým působil kompaktnějším dojmem a proti kvalitnímu soupeři se prezentoval dobrou organizací defenzívy i ofenzívy. Vynutil si tak mírnou převahu, kterou však nezužitkoval ke zvýšení těsného vedení.

Po přestávce už byl obraz hry vyrovnanější. Ruský trenér do druhé půle poslal kompletně jiné mužstvo. A protože Boleslavští promarnili tři jasné gólové příležitosti, přišel trest podle prastarých fotbalových zvyklostí. Nejprve v 72. a potom v 75. minutě dal dva slepené góly Kudriašov a otočil tak skóre. V závěrečné čtvrthodince si Moskvané zkušeně těsnou výhru uhlídali.

Sestava FK Mladá Boleslav: Miller - Brunclík (70. Kalina), Dimitrovski, Janíček, Hrdlička (46. Kúdela) - Bořil (46. Dudka), Opiela (70. Sylvestre), Procházka, Sedláček (46. Fabián) - Bulut (46. Řezníček), Chramosta.

Sestava FK Saturn Moskevská oblast: Čiljuškin (46. Rebrov) - Angbwa (46. Molodcov), Zelao (46. Chalilovič), Igodin (46. Gračev), Nachučev (46. Nikitinskij) - Bojarincev (46. Sobojev), Karjaka (46. Okoronkwo), Mahmudov (46. Mošč), Němov (46. Levčenko) - Sapeta (46. Jevsejev), Kiričenko (46. Kudriašov)

Gól FK MB: 72. a 75. Kudriašov - 8. Chramosta

Fanshop banner