Rozplánovaný mají každý den
Klub

Rozplánovaný mají každý den

Redakce

Přestože fotbalisté pobudou dlouhých deset dnů v kouzelném podhůří rakouských Alp, tak moc času na prohlížení místních přírodních krás nemají. Snad jedině okny autobusu při přejezdech k přípravným utkáním.

Každodenní program rakouského soustředění mají rozplánovaný po hodinách. Den jako den v opakujícím se sledu tréninkových jednotek zpestřených zápasy. Celkem čtrnáct tréninků a čtyři mezinárodní zápasy tvoří rozhodující fázi letní přípravy na nový ročník Gambrinus ligy.

Běžný den boleslavských fotbalistů na rakouském soustředění začíná v osm ráno snídaní. Následuje od deseti hodin dopolední devadesátiminutový trénink. Od dvanácti hodin jdou na oběd a po chvilce klidu již od půl třetí hodiny odpolední absolvují opět devadesátiminutový trénink. Večeři mají naplánovanou od večerní šesté hodiny a od osmi podstupují šedesátiminutovou povinnou regeneraci. Po ní následuje v půl desáté druhá večeře a přesun do pelechů. Večerku mají nařízenou na půl jedenáctou.

Ve dnech, kdy hrají utkání, trénují hráči pouze dopoledne. V průběhu odpoledne se autobusem přesunou do místa konání zápasů, jejichž výkopy jsou domluvené shodně na šestou podvečerní hodinu. Po návratu na hotel doplní kalorie v čase druhé večeře a do postelí ulehnou s vědomím, že večerku mají posunutou na jedenáctou hodinu.

Fanshop banner