JAKO CUP 2010 – Hradec Králové
Klub

JAKO CUP 2010 – Hradec Králové

Redakce

Mezinárodní fotbalový turnaj mladších přípravek - výborné výkony, skvělá hra, nádherný výslede.

O víkendu jsme se zúčastnili skvěle obsazeného turnaje v Hradci Králové, kde jsme při účasti 24 mužstev obsadili nádherné šesté místo. Při troše štěstí v koncovce jsme si mohli odvézt klidně i medaile !!!

První dva zápasy ve skupině nám výsledkově nevyšly podle našich představ. Zejména v prvním utkání s Jabloncem nás zklamala koncovka. Soupeři jsme mohli dát deset gólů, bohužel jsme ale inkasovali z ojedinělých protiútoků. V podobném duchu probíhal i první poločas s FK Příbram. Byli jsme jasně lepší než soupeř, ale neskutečná smůla v proměňování šancí nám zabránila v zisku prvních bodů.

Zdravě naštvaní jsme vstoupili do dalších bojů ve skupině a soupeřům nedali nejmenší šanci. Postupně jsme zdolali Sigmu Olomouc, Admiru Praha i FC Hlučín. Zisk devíti bodů nám zaručil druhé místo ve skupině a postup do bojů o 1. - 8. místo.

Ve čtvrtfinále jsme v neděli nastoupili proti domácím. Velmi bojovné utkání skončilo remízou a proto následovaly pokutové kopy. Ve třetí sérii jsme měli vítězství na svých kopačkách, ale bohužel štěstí se od nás opět odklonilo. Rozhodla osmá série, kdy jsme trefili tyč a soupeř nedal našemu brankáři šanci. Kluci nechali na hřišti úplně vše a patří jim velký dík, neboť kromě soupeře bojovali i proti rozhodčímu (jehož výkon byl v tomto utkání trapný).

V dalším zápase jsme narazili na mužstvo AFK Chrudim, které prohrálo své čtvrtfinále s velmi silným Kladnem pouze jednobrankovým rozdílem. Soupeře jsme deklasovali a nepůjčili mu míč po celé utkání.

V zápase o 5.-6. místo nás čekala pražská Sparta. V utkání jsme byli jasně lepší, bohužel jsme ale inkasovali po hrubých chybách.

Po celý turnaj jsme předváděli výborný kolektivní kombinační fotbal, plných přihrávek a pohybu. Kluci zúročili vše, co se během svého trénování naučili a svým fotbalovým umem své soupeře jasně předčili. Jako trenéři jsme na ně byli pyšní, protože tentokrát ke svému nespornému fotbalovému umění přidali i bojovné srdíčko a v boleslavském dresu se rvali jako lvi. Klobouk přede všemi dolů !!!

Výsledky:

FK MB - FK Baumit Jablonec 1 - 2 / Cyprich L./

FK MB - 1. FK Příbram 1 - 4 / vlastní/

FK MB - FK Admira Praha 2 - 0 /Baborák, Lukáč/

FK MB - SK Sigma Olomouc 2 - 1 /Lukáč, Mašek/

FK MB - FC Hlučín 3 - 0 / Baborák, Hakkel, Cyprich L./

FK MB - FC Hradec Králové 1 - 2 po pen. /Cyprich L./

FK MB - AFK Chrudim 5 - 0 / 2 Chumlen, 2 Cyprich L., Baborák/

FK MB - AC Sparta Praha 1 - 3 / Mašek/

Sestava:

Kocmich /Štipl/ - Cyprich R., Fišer - Hakkel, Mašek, Lukáč - Cyprich L., Baborák /Skramuský, Kubín, Novák, Chumlen, Bárta/

Fanshop banner