Ve středu s Bohemians na hřišti v Benátkách
Klub

Ve středu s Bohemians na hřišti v Benátkách

Redakce

Přípravné utkání Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav se hraje ve středu 23. června od 18 hodin na hřišti v Benátkách nad Jizerou. Boleslavští v uplynulém ročníku Gambrinus ligy nedali vršovickým Bohemians ani jeden gól a přišli o šest bodů.

V loňském srpnu duel Mladá Boleslav - Bohemians 0:1 prohráli kuriózním gólem, když v nastaveném čase po Vorlově nepovedeném odkopu trefil Štohanzl opuštěnou boleslavskou branku téměř z poloviny hřiště. V jarní odvetě Bohemians - Mladá Boleslav 2:0 na nevlídném strahovském hřišti nejprve skóroval z penalty Kaufman a v předposlední minutě se podruhé trefil boleslavský zabiják Štohanzl.

Boleslavští ve středečním, byť přátelském střetnutí mají tedy vršovickému rivalovi co vracet. Do zápasu půjdou čerstvě ověnčení turnajovým úspěchem v Čelákovicích, kde získali skalpy Slavie Praha a Baumitu Jablonec, zároveň však oslabeni o čerstvě zraněné brankáře Šedu a záložníka Kyselu.

Bohemians v dosavadních dvou přípravných zápasech dvakrát remizovali. V utkání na lounském hřišti Teplice - Bohemians 2:2 klokaní góly dali Hartig a Ibragimov. V mezinárodním duelu Dynamo Drážďany - Bohemians 1:1 vedli vršovičtí klokani gólem stopera Cseha, ale ještě před přestávkou účastník třetí německé ligy vyrovnal. Ve druhém poločasu už žádný gól nepadl.

Fanshop banner