V Čelákovicích postoupili do finále
Klub

V Čelákovicích postoupili do finále

Redakce

Semifinálové utkání letního turnaje o pohár starosty města Čelákovice Boleslavští vyhráli až v penaltovém rozstřelu. Jediný gól ze hry dal Kysela, rozhodující penaltu proměnil Hrdlička.

Utkání na čelákovické trávě se hrálo ve zkráceném čase 2x40 minut.
V počátečních minutách
se hrálo bez vzruchu. Ten nastal až ve 32.minutě. Boleslavský trestný kop z dobrých třiceti metrů napálil Kúdela tak razantně, že slávistický brankář Valeš neudržel míč v náručí a pohotový Kysela ho dorazil do sítě - 0:1.

Po změně stran nejprve Šeda vyrazil šanci Badoua. V 50. minutě Janda brutálně prošlápl Kyselovi pravý kotník a boleslavského záložníka odvezli na vyšetření do nemocnice s podezřením na zle pošramocené vazy.
V 53. minutě po rohovém kopu boleslavská defenzíva neuhlídala u bližší tyče Badoua a ten hlavou vyrovnal - 1:1
. V 61.minutě zkoušel Sedláček technickou ranou vyzrát na soupeřova brankáře, ale těsně minul pravý horní růžek. Pět minut před koncem Dembeleova bomba vypadla Šedovi z rukavic, ale napodruhé už míč zkrotil.

Protože utkání skončilo bez vítěze, o postupu do finále čelákovického turnaje musel rozhodnout rozstřel z místa pokutových kopů. Začal slávistický Grajciar a přestřelil, načež Sylvestre uspěl - 0:1. Ve druhé sérii Madou dal gól a Kulič napálil břevno - 1:1. Ve třetí sérii Volešák proměnil a Kúdela také - 2:2. Ve čtvrté sérii Belaid trefil břevno a Brunclík proměnil - 2:3. V poslední sérii uspěli Čelůstka i Hrdlička - 3:4. Do finále turnaje postoupila Mladá Boleslav.

Sestava FK Mladá Boleslav: Šeda - Brunclík, Johana, Dimitrovski, Hrdlička - Kysela (51. Fabián), Sylvestre, Kúdela, Sedláček (63. Bořil) - Kulič, Řezníček (73. Bulut).

Góly: 32. Kysela - 53. Badou

Fanshop banner