Strom života na počátku fotbalové sezóny
Klub

Strom života na počátku fotbalové sezóny

Redakce

Pět dnů náročné kondiční přípravy absolvovali boleslavští fotbalisté v resortu Strom života ve východočeských Lázních Bělohrad. Podmínky a zázemí měli špičkové, nejlepší v porovnání s uplynulými léty.

Na kondiční soustředění v uplynulých pěti letních přípravách vyjížděli fotbalisté FK Mladá Boleslav pokaždé jinam. V roce 2006 do známého sportovního centra na břehu Labe v Nymburku, v roce 2005 do sportovního areálu na břehu Otavy v Písku, v roce 2008 do jihomoravské Břeclavi, před rokem do severočeských Břízek u Jablonce nad Nisou a letos do Lázní Bělohrad. „Našli jsme tady vynikající podmínky za výrazně výhodnější cenu než v předchozích místech," pochválil pobyt ve východočeském lázeňské městečku trenér Karel Stanner. Není divu, že byl spokojený, neboť se na jeho volbě podílel. Konkrétně na resortu Strom života, ve kterém fotbalisté FK Mladá Boleslav našli kvalitní ubytování, pestré regenerační zázemí i chutnou kuchyni.

Strom života je super moderní lázeňský resort otevřený v roce 2009. Ke standardnímu vybavení každého pokoje patří sociální zázemí, balkón, televizní přijímač, klimatizace, chlazený minibar, telefon, přístup na internet, trezor. Má i pokoje s bezbariérovým přístupem a luxusní apartmány. Boleslavští fotbalisté pochopitelně využívali pouze standardní podmínky ubytování.
Interiér moderně koncipované budovy oplývá rozsáhlými společenskými prostory, které umožňují volné procházky klientům i ve dnech hodně nepříznivého počasí. V přízemí jsou k dispozici dva restaurační prostory Vernisagge a Romantica.

Pro fotbalisty byla výhodná snadná dosažitelnost sportovního areálu místního TJ Lázně Bělohrad s dvěma fotbalovými hřišti a několika tenisovými kurty po deset minutách volné chůze. Pro pohybové aktivity lze využít i sousedního lázeňského parku, případně okolní členité krajiny.

Chloubou resortu Strom života jsou samozřejmě lázeňské služby. Množství nabízených procedur tvoří vskutku bohatou paletu, ze které si vybere každý klient: odborné lékařské konzultace, rekondiční cvičení na suchu i ve vodě, koupele (přísadové, uhličité a vířivé), masáže (klasické, reflexní, aromatické, čokoládové, zlatým pudrem), zábaly (rašelinové i parafinové), přístrojové regenerace (magnetoterapie, biolampa, infračervené světlo, ultrazvuk, laser), kyslíková a inhalační terapie, manikúra, pedikúra, přístrojové lymfodrenáže, hydro jet, ultrazvuková liposukce, peeling (mechanický i minerální), obličejové mikromasáže, liftingové zábaly, ošetření celulitidy a další běžné i speciální služby. Spolu s krytým bazénem jsou k dispozici whirpool, sauna i parní lázeň.
„Máme prostory, odpovídající vybavení i profesionální odborníky k uspokojení přání různě náročných klientů,"
pravila Jitka Ferbrová, předsedkyně dozorčí rady společnosti provozující resort Strom života v Lázních Bohdaneč. Prozradila, že mladoboleslavský fotbalový klub byl prvním zákazníkem svého druhu ze sportovní branže. Za uplynulý rok provozu prokázali vzornou péči o pacienty v pooperační rekonvalescenci, o rekreanty z Česka i z ciziny a o hosty při firemních akcích. Nyní začnou zvát i sportovní výpravy.

Přesvědčit se může každý na www.treeoflife.cz nebo přímo na místě. Lázně Belohrad a Strom života snadno najde, kdo včas odbočí ze silnice cestou z Jičína na Novou Paku (vpravo) nebo na Hořice (vlevo).

Fanshop banner