Změny v organizaci hlediště
Klub

Změny v organizaci hlediště

Redakce

Pro nový ročník 2010/11 Gambrinus ligy vedení FK Mladá Boleslav provedlo změny v organizaci hlediště fotbalové arény. Důvod je zřejmý, neboť souvisí s bezpečností a zlepšením atmosféry při utkáních.

Změny se týkají východní a západní tribuny. Vyhrazený prostor pro rodiče s malými dětmi bude nově umístěn v H sektoru východní tribuny. Samozřejmě se zajímavým doprovodným programem zaměřeným na dětské fanoušky. V návaznosti na to se tribuna pro domácí vlajkonoše vrátí na původní místo do sektoru G západní tribuny.

„Když budou vlajkonoši domácího a hostujícího týmu na protilehlých tribunách, snáze zamezíme jejich vzájemným potyčkám, které se v uplynulém roce děly za východní tribunou. Zmíněné změny pomůžou pořadatelům při zajišťování bezpečnosti v areálu Městského stadionu v průběhu i bezprostředně po utkání," vysvětlil přednosti přestěhování domácích vlajkonošů hlavní pořadatel při domácích fotbalových utkání FK Mladá Boleslav Milan Krejčí. Spolu s vedením klubu očekává zlepšení celkové atmosféry při fotbalových zápasech.

„Doufám, že změna přispěje k tomu, aby to v kotli domácích fanoušků vypadalo podobně, jako první roky působení boleslavského klubu v Gambrinus lize," dodala ředitelka obchodu a komunikace FK Mladá Boleslav Sylva Hottková s odkazem na dobu (viz foto doprovázející tento text), kdy se z naplněného domácího kotle ozývalo nadšené a především sportovní povzbuzování mladoboleslavských fotbalistů.

Fanshop banner