MINIREPUBLIKOVÉ MISTROVSTVÍ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK
Klub

MINIREPUBLIKOVÉ MISTROVSTVÍ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK

Redakce

V neděli 30. května jsme v Borku u Českých Budějovic odehráli finálovou část této celoroční soutěže mladších přípravek.

Umístění v konečné tabulce nám předurčilo zápasy o konečné 5.-7. místo, o které jsme bojovali s týmy z Liberce a Hradce Králové. O šanci bojovat o medailová umístění nás připravily bodové ztráty v jarní části soutěže, kdy jsme ve většině zápasů byli lepším týmem a jen smůla v koncovce nás připravila o potřebné body, abychom se posunuli alespoň na čtvrté místo a mohli tak bojovat o medaile. Kluci zaslouží velikou pochvalu za předváděné výkony a až na zápas s Českými Budějovicemi jim nelze vůbec nic vytknout. Hrajeme velmi pohledný kombinační fotbal založený na kolektivním pojetí. Věříme, že příští rok se v této soutěži posuneme o nějakou tu příčku výše, i když i konečné páté místo je výborným počinem do budoucna.

Je jen velká škoda, že se ani na jeden ze sedmi turnajů nejlepších mladších přípravek v Čechách nepřišel podívat nikdo z ČMFS, z úseku mládeže, ač byli pokaždé pozváni !?

FK MB - FC Slovan Liberec

6 - 0 / 2 Cyprich L., Mašek, Hakkel, Šlechta, Baborák/

V tomto utkání jsme prakticky Liberec nepustili k míči. Soupeře jsme jasně přehráli a i v tomto utkání jsme si dokázali, že jsme mohli klidně bojovat o medaile.

FK MB - FC Hradec Králové

4 - 1 / Cyprich L., Mašek, Baborák, Lukáč/

Utkání probíhalo ve stejném duchu jako to předešlé. Soupeř se zmohl na jediný gól, který padl po hrubce našeho brankáře. Po celý zápas kluci hradecké jasně přehrávali v záloze a tím jsme soupeře nepustili ke hře.

Sestava:

Štipl - Cyprich R., Kubín - Hakkel, Mašek, Baborák - Cyprich L., Chumlen / Steger, Novák, Lukáč, Šlechta/

Konečné umístění:

1. SK Salvia Praha

2. SK Kladno

3. 1. FK Příbram

4. SK Dynamo České Budějovice

5. FK Mladá Boleslav

6. FC Hradec Králové

7. FC Slovan Liberec


Fanshop banner