Čtvrtinu dnů přípravy stráví v rakouském Kaprunu
Klub

Čtvrtinu dnů přípravy stráví v rakouském Kaprunu

Redakce

Základní kostra letní přípravy mladoboleslavských fotbalistů na nový ročník Gambrinus ligy 20010/11 je naplánovaná. Hráči v šesti týdnech absolvují dvě soustředění a sehrají devět přípravných utkání.

Po třítýdenní dovolené se prvoligový kádr poprvé sejde v pondělí 7. června a hned v ten samý den odjede do Lázní Bělohrad k pětidennímu kondičnímu soustředění. Do Mladé Boleslavi se vrátí v pátek 11. června odpoledne.

První přípravné utkání FK Mladá Boleslav - SK Kladno je na programu ve středu 16.června od 17 hodin a uskuteční se v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.
Další herní prověrkou bude účast na letním turnaji v Čelákovicích. Koná se v sobotu 19. června za účasti čtyř prvoligových týmů FK Mladá Boleslav, FK Teplice, FK Baumit Jablonec a SK Slavia Praha
. V úvodním semifinálovém utkání od 9,30 hodin se hraje FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha. V případě porážky budou Boleslavští v turnaji pokračovat utkáním o třetí místo od 15 hodin, v případě semifinálové výhry nastoupí ve finále od 16,45 hodin.
Ve středu 23. června od 18 hodin se přípravné utkání FK Mladá Boleslav - Bohemians
uskuteční na hřišti v Benátkách nad Jizerou.

Důležitou fází letní přípravy bude téměř dvoutýdenní zahraniční herní kamp. Podobně jako v loňském létě i letos se uskuteční v rakouském Kaprunu s účastní na mezinárodním turnaji, v jehož rámci sehrají Boleslavští tři mezinárodní utkání. Čtvrté se zahraničním soupeřem budou hrát mimo turnajový program.
Z Mladé Boleslavi do Kaprunu se fotbalisté vydají v pátek 25. června.

Neděle 27. června v Rakousku FK Partizan Bělěhrad - FK Mladá Boleslav
Úterý 29. června v Rakousku FK Saturn Moskva - FK Mladá Boleslav
Pátek 2. července v Rakousku Apoel Nikosia - FK Mladá Boleslav
Pondělí 5. července v Rakousku Inter Pitesti - FK Mladá Boleslav

V úterý 6. července se fotbalová výprava vrátí z Kaprunu do Mladé Boleslavi.

Ve čtvrtečním dopoledni 8. července fotbalisté podstoupí neoblíbené zátěžové testy na pražské FTVS a v druhém červencovém víkendu sehrají poslední přípravné utkání, neboť již o týden později (17.-18. července) začíná Gambrinus liga 2010/2011.

Fanshop banner