VI. kolo minirepublikového mistrovství mladších přípravek
Klub

VI. kolo minirepublikového mistrovství mladších přípravek

Redakce

V neděli 16. května jsme na hlavním stadionu FC Slovan Liberec odehráli poslední kolo základní části minirepublikového mistrovství mladších přípravek.

FK MB - FC Slovan Liberec

6 - 2 / 2 Cyprich L., 2 Hakkel, Mašek, Novák/

V tomto utkání jsme soupeře jasně přehráli a rozdíl ve skóre mohl být mnohem větší. Kluci předváděli výborný fotbal, založený na velkém množství přihrávek a pohybu bez míče. Branky padali po krásných kombinacích a škoda jen, že jsme některé další akce nedotáhli až do konce.

FK MB - SK Dynamo České Budějovice

3 - 10 / 3 Cyprich L./

Tento krutý výsledek vůbec neodpovídá dění na hřišti. Do utkání jsme nastoupili výborně a měli jsme i několik vyložených šancí. Bohužel jsme po hrubých chybách našich obránců třikrát rychle inkasovali. Je zcela pochopitelné, že v této situaci jsme již nenašli ani fyzické, ani morální síly s průběhem zápasu cokoliv udělat.

Klukům patří velké poděkování za jejich výkony v celé jarní části této soutěže, kdy se prezentovali výborným kolektivním pojetím fotbalu a hráli rychlý, pohledný a kombinační fotbal, což ocenili trenéři i ostatních mužstev. Troška štěstí při proměňování šancí nás v některých zápasech připravila o vítězství. Přesto je nutno smeknout před našimi hráči, jaký pokrok za těch několik měsíců udělali.

Sestava: Štipl - Cyprich R., Kubín - Lukáč, Hakkel, Mašek - Cyprich L. Chumlen / Steger, Skramuský, Novák, Bárta/

Fanshop banner