Garda porazila Českou Lípu
Klub

Garda porazila Českou Lípu

Redakce

V pondělním chladném a větrném odpoledni 17. května na Městském stadionu opět úřadovala stará garda Mladé Boleslavi. Pozvala si Českou Lípu a pokračovala ve vítězném tažení. Po gólově bohatém prvním poločase zaslouženě vyhrála 5:3.

Boleslavští začali utkání svižně a útočně. Při vzpomínce na výprask, který uštědřili v minulém týdnu Zápům, když je rozstříleli vysoko 11:2, chtěli navázat na příjemnou sérii neporazitelnosti. Což se jim podařilo.
První gól na sebe nedal dlouho čekat a Boleslavští šli do vedení 1:0. Soupeř sice zanedlouho vyrovnal na 1:1, ale to bylo z jeho strany do přestávky vše. Protože celý první poločas se
většinu času odbýval na českolipské polovině hřiště, góly přibývaly a k přestávkovému odpočinku se fotbalisté vydali za jednoznačného skóre 5:1 v boleslavský prospěch.

Do druhé poloviny utkání vstoupila domácí garda s vědomím vysokého náskoku a již nepředváděla gólovou efektivitu z první půle. Naopak byla potrestána za neproměňování šancí dvěma góly v Pechancově síti. Až po jejich obdržení se Boleslavští probrali a vrátili do hry. Přestože už žádný gól nepřidali, vítězství si pohlídali.

Sestava FK Mladá Boleslasv: Pechanec - Koros, Zahrádka, Sedláček, Třasák - Malík, Navrátil, Pohnán, Fiksel - Kohout, Niklfeld. Střídal Vizingr, Mosiurzczak, Chaloupka, Horák.

Góly: Vizingr 2, Pohnán, Kohout, Sedláček - Švarc, Dukdil, Machač

Rozhodčí: Mrvík

Diváků: 50

Fanshop banner