Stanner: Prohráli jsme penaltou z neohrabanosti
Klub

Stanner: Prohráli jsme penaltou z neohrabanosti

Redakce

Setkání s novináři po posledním utkání Gambrinus ligy bylo krátké a stručné. „Zajímavé jsou úplně jiná utkání, než to naše," odtušil slávistický kouč František Cipro, jenž byl v mnohem lepší náladě, než jeho boleslavský kolega Karel Stanner.

„Pokračovali jsme v tom, co předvádíme celé jaro. Nedali jasné góly v prvním poločase a potom se ve druhé půli vlastní nemohoucností hráči podepsali na tom, že jsme gól nejen nedali, ale navíc udělali penaltu z neohrabanosti. Opět jsme doma nedali gól a jediným inkasovaným prohráli. Musíme se zamyslet nad tím, jestli ti naši mladí hráči dokáží na domácím hřišti překonat obranu soustředěně bránícího soupeře," řekl Karel Stanner.

„Na to, že šlo o málo, bylo to dost hektické utkání ve druhé půli," poznamenal slávistický František Cipro. „Mladá Boleslav byla v první půli lepší, ale nedala šance. Ve druhé půli jsme zase byli lepší my. Při soupeřových šancích nás zachránil Vaniak. Jsem spokojený, že jsme poskočili alespoň o jedno místo," dodal s úsměvem na tváři František Cipro.

Fanshop banner