Kanonáda v utkání starých gard
Klub

Kanonáda v utkání starých gard

Redakce

Fotbalisté staré gardy FK Mladá Boleslav v pondělním podvečeru 10. května rozstříleli v přátelském utkání Sokol Zápy. Parádní fotbalové představení se neslo v duchu ofenzivně laděné boleslavské staré gardy, která nastřílela soupeři jedenáct gólů.

První poločas utkání, které se hrálo na hlavním hřišti areálu Městského stadionu, dirigoval převážně mladoboleslavský tým. Hrál s ohromnou chutí a pohledné útočné akce hráči zakončovali střelbou na branku, kterou postupně ohrozili snad všichni členové sestavy s výjimkou brankáře. Soupeř ze Záp zahrozil jen sporadicky z rychlých brejků, které spolehlivými zákroky likvidoval výborný brankář Pechanec. Zásluhou vtipné kombinace a ofenzivní produktivitě skončil první poločas čtyřgólovým vedením Boleslavských.

Druhý poločas se oproti prvnímu herně nezměnil. Boleslavská garda měla ve všech herních činnostech navrch. Neustále dobře kombinovala a hrála s velkým zaujetím. Přesto dvakrát inkasovala. Poprvé z rychlého zápského útoku a podruhé z přísně nařízeného pokutového kopu. Boleslavské borce to neodradilo a pokračovali v ofenzivních akcích. Soupeři po přestávce nastříleli dalších sedm gólů, čímž v celkovém účtování překročili magickou desítku.

Sestava staré gardy FK Mladá Boleslav: Pechanec - Koros, Zahrádka, Sedláček, Třasák - Malík, Navrátil, Mosiurzczak, Fiksel - Kohout, Barvíř. Střídal Vizingr.

Góly: Kohout 3, Barvíř 2, Navrátil 2, Malík, Koros, Vizingr, Třasák - Stupka, Veselý

Rozhodčí: Mrvík

Diváků: 45

Příští utkání starých gard FK Mladá Boleslav - Česká Lípa se sehraje v pondělí 17. května 2010 od 18 hodin ve fotbalové aréně na Městském stadionu.

Fanshop banner