Ško-Energo partnerem fotbalové mládeže
Klub

Ško-Energo partnerem fotbalové mládeže

Redakce

V nedělním odpoledni 9. května se uskutečnil význačný akt podepsání smlouvy o spolupráci FK Mladá Boleslav a Ško-Energo. Tato společnost význačně podpoří mládež FK Mladá Boleslav a její logo bude na dresech žákovských a dorosteneckých družstev mladoboleslavského fotbalového klubu.

„Nově s logem Ško-Energo na prsou, spolu s logem Škoda Auto, budou hrát všechny naše týmy od žákovských až po juniorské družstvo s výjimkou prvoligového áčka, které má logo Ško-Energa již čtvrtým rokem na rukávu boleslavského dresu, " potvrdil fotbalový prezident Josef Dufek.

Za FK Mladá Boleslav smlouvu podepsali ekonomka Jana Veselá a prezident Josef Dufek, za Ško-Energo představitelé vedení společnosti Miroslav Žďánský a Vladimír Handlík.

Podpisový akt se udál za přítomnosti malých fotbalistů. „Máte naději dostat se do prvoligového áčka jako se to povedlo například Chramostovi," řekl k přítomným mladým fotbalistům Miroslav Žďánský. „Naše společnost vám bude držet palce a podporovat vás. Jste po malých basketbalistkách druhým družstvem, které takto podporujeme," dodal Miroslav Žďánský.
„Fotbal jsem sice nikdy nehrál, věnoval jsem se jiným sportům, ale když jsem viděl, s jakým zápalem všichni bojovali o vítězství, moc se mi to líbilo," přidal se Vladimír Handlík.

Mnoho úspěchů popřála Jana Veselá a z pozice své funkce ekonomky fotbalového klubu poděkoval společnosti Ško-Energo za finanční podporu. Prezident Josef Dufek se přidal s poděkováním a připomněl přízeň středočeského hejtmana Davida Ratha a administrativy jeho úřadu turnaji žákovských nadějí Ško-Energo cup v Mladé Boleslavi. Na turnaji osobně středočeské hejtmanství reprezentoval náměstek Robin Povšík. "S organizační úrovní a nadšením účastníků jsem byl velmi spokojený a věřím, že se mladým fotbalistům i vedení FK Mladá Boleslav bude stejně dařit i příštích letech," řekl náměstek středočeského hejtmana Robin Povšík.

Fanshop banner