Pokazili konec poločasu
Klub

Pokazili konec poločasu

Redakce

Boleslavští v závěru prvního poločasu na inkasované tři góly odpověděli jen jedním z kopačky Volfa a po přestávce už ztrátu nedohnali.

V úvodní půlhodině předvedli Boleslavští čtyři povedené ofenzivní akce, ale gólem neskončila ani jedna. Horákdal na Tvarohu, ten posunul na Honce, který však obránce soupeře nepřehrál. V 11. minutě byl sražen ve vápně beztrestně Volf. Po centru Honce z pravé strany Volf po spolupráci se Sedláčkem zakončil útok nepřesnou ranou. Dragoun založil akci přes Horáka, který poslal do útoku Honce, ale toho obránce zastavil.
Při první povedené kombinační akci Teplic upadl v boleslavské šestnáctce soupeř v souboji s Dufkem a sudí Makovička ochotně nařídil penaltu. Proměnil ji ve 30. minutě Kohout - 1:0. Za deset minut boleslavskou defenzívu Tepličtí opět přehráli. Z Píchova přetaženého centru druhý teplický gól dal Kodeš - 2:0. Boleslavských chyb nebylo dost. Ve 42. minutě po rohu nepokrytý Ivasko snadno zvýšil na třígólový rozdíl - 3:0.

Ještě před přestávkou Boleslavští krutý výsledek zkorigovali. Ve 43. minutě se důrazem v soupeřově trestném území prosadil Volf - 3:1.

Ve 49. minutě teplickou příležitost zmařil brankář Pánek a za dvě minuty další teplický útok skončil rohem a po něm nastřelenou tyčí Pánkovy branky. V 59. minutě aktivita Teplic skončila gólem. Jednoduchou a účinnou kombinaci zakončil Lácha - 4:1. Po zbylou půlhodinu si Tepličtí vedení s výraznou pomocí sudího pohlídali.

Sestava FK Mladá Boleslav: Pánek - Honc, Borovička, M.Šťastný, Rosenkranz - Dragoun (46. Láncz), Tvaroha, Sedláček, Dufek - Horák (46. D.Šťastný), Volf

Góly:30. Kohout, 40. Kodeš, 42. Ivasko, 9.Lácha - 4. Volf

ŽK:Jelen, Smrž, Kodeš - Honc, M.Šťastný

Rozhodčí: Makovička - Jedlička, Vitner

Fanshop banner