Stanner: Třikrát 0:1 je hodně špatné
Klub

Stanner: Třikrát 0:1 je hodně špatné

Redakce

Boleslavský trenér Karel Stanner spolu s prochladlými diváky v ochozech marně čekali na gól. Proti Budějovicím se trefili pouze Táborský do tyče a Sedláček do břevna. A to nestačilo ani na jeden bod.

Na pozápasové tiskovce budějovický trenér Jaroslav Šilhavý zářil štěstím, že jeho mužstvu stačil jeden gól ke třem bodům a definitivnímu potvrzení ligové příslušnosti. „Mám obrovskou radost, že výhrou jsme pro České Budějovice zachránili ligu dva zápasy před koncem mistrovského ročníku. Kluky chválím za koncentrovaný výkon. Nevstoupili jsme do utkání dobře, ale postupně se otřepali z nervozity. Boleslav byla po celé utkání nebezpečná, ale dobře chytal Kučera, díky jemu jsme udrželi nulu," řekl Jaroslav Šilhavý.

„Je to opakování zápasů předešlých, kdy trenér soupeře chválí svého brankáře. Tentokrát si myslím, že až tolik střel nepochytal, ale spíše byli boleslavští hráči bezzubí a zbrkle zahazovali šance," prohlásil trenér Karel Stanner. „Třetí zápas za sebou prohraný 0:1 hovoří samo za sebe," dodal Karel Stanner zklamaně.

Navzdory otřesné bilanci ze tří posledních utkání zůstává Mladá Boleslav nejproduktivnějším týmem a její momentálně zraněný kapitán nejlepším střelcem Gambrinus ligy. „Buď vyhrajeme hodně, nebo nejsme schopní vstřelit ani jeden gól. Soupeři u nás urputně brání a když se nám nepodaří uhrát začátek, prohrajeme. Když jdeme do vedení, nastřílíme soupeři tři nebo čtyři góly. Je to o psychice fotbalistů," míní Karel Stanner.

Fanshop banner