V. kolo minirepublikového mistrovství mladších přípravek
Klub

V. kolo minirepublikového mistrovství mladších přípravek

Redakce

V neděli 2. května jsme zavítali do Hradce Králové, kde nás čekalo další dvojutkání minirepublikového mistrovství. A konečně jsme si po dlouhé době připsali jedno vítězství.

FK MB - SK Slavia Praha

4 - 5 / 2 Cyprich L., Hakkel, Mašek/

Úvod zápasu se nám vydařil. Se soupeřem jsme drželi krok a snažili jsme se hrát nám tak vlastní kombinační fotbal. Povedlo se nám vstřelit i krásnou branku po velmi pohledné akci. Škoda dalších neproměněných šancí. Pak však přišla hluchá čtvrthodinka, kdy se většina našich hráčů uspokojila a po velmi hrubých individuálních chybách jsme pětkrát inkasovali. Skóre po prvním poločase bylo přímo hrozivé 1 - 5 !!!

Do druhé poloviny utkání jsme vstoupili s odhodláním tento nepříznivý stav zkorigovat. Přidali jsme na důrazu i pohybu a slávisti najednou nevěděli, kam dřív skočit. Po výborném výkonu po celý druhý poločas jsme dokonce sahali po bodu.

FK MB - FC Hradec Králové

6 - 2 / 2 Cyprich L., Šlechta, Lukáč, Skramuský, Mašek /

S Hradcem jsme chtěli navázat na náš výkon z předchozího utkání, což se nám také povedlo. Po celou dobu zápasu jsme na hřišti dominovali a nedali soupeři nejmenší šanci na přijatelný výsledek. Opět jsme vstřelili góly po krásných kombinačních akcích.

Až na malé drobnosti jsme byli s naším účinkováním v pátém kole soutěže spokojeni. Kluky musím pochválit za výborné zahrávání standardních situací, po kterých jsme vstřelili převážnou část branek.

Sestava:

Kocmich - Cyprich R., Kubín - Fišer, Hakkel, Mašek - Cyprich L., Chumlen / Skramuský, Novák, Lukáč, Šlechta /

Fanshop banner