Při Slovácku stáli všichni svatí
Klub

Při Slovácku stáli všichni svatí

Redakce

Trenéři obou mužstev i hráči Slovácka se shodli, že Mladá Bolelsav byla lepším týmem. Přesto nezískala ani bod a nedala ani jeden gól. Podruhé za sebou.

„Z mého pohledu to bylo utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme byli lepším mužstvem, ale bohužel nedali ani jeden gól, přestože šancí jsme měli dost," řekl boleslavský trenér Karel Stanner. „Utkání se vyvíjelo tak, že kdo dá první gól, bude nahoře. Bohužel jsme ho nedali my. Druhou půli jsme začali špatně, soupeře pustili do tlaku a v závěru dal gól, takže vyhrál zaslouženě," dodal Karel Stanner.

Mezi novináři byl velký zájem o názory Ondřeje Kúdely, který ve Slovácku fotbalově vyrostl. „V prvním poločase jsme měli více ze hry, ve druhém jsme zaspali začátek a bohužel nedali gól ani z jedné povedené střely." A jak by se cítil, kdyby dal gól a přispěl k prohře Slovácka? „Hraji nyní za Boleslav a měl bych z gólu radost, ale kvůli Slovácku by mě to mrzelo. Takový je fotbal," pravil Ondřej Kúdela, který byl z boleslavských fotbalistů nejblíže vstřelení gólu do sítě Slovácka.

Slovácký trenér Miroslav Soukup před novináři několikrát opakoval, že Slovácko získalo se štěstím tři body proti velmi kvalitnímu soupeři. „Věděli jsme, že přijede soupeř předvádějící pohledný kombinační fotbal a nejlépe střílející v lize, protože má kvalitní hráče pro ofenzívu. Připravovali jsme se na to, že uspějeme jen mimořádným nasazením a když při násbude stát štěstí. Vyhráli jsme, protože při nás stáli všichni svatí," pravil Miroslav Soukup a dodal, že nemít Slovácko Filípka v brance, prohrálo by o dvě, možná o tři góly. „Boleslav byla nejlepší mančaft, který tady hrál," prohlásil lídr Slovácka Petr Švancara.

Fanshop banner