Řezníček rozstřílel Vyšehrad
Klub

Řezníček rozstřílel Vyšehrad

Redakce

Tři dny po prohrané středeční předehrávce 33. kola se juniorské družstvo střelecky probudilo a v sobotním dopoledni předposlednímu vyšehradskému Slavoji nadělilo čtyři góly. Všechny z kopaček Jakuba Řezníčka.

V úvodních minutách se do dvou nadějných střeleckých pozicí dostal boleslavský útočník Schubert. Pokaždé jej vyšehradský brankář Víšek vychytal.

V 19. minutě začal Řezníček svoji kanonádu. Prokličkoval přes tři protihráče a přesnou střelou dal první boleslavský gól - 1:0. Za patnáct minut přidal druhý. Předcházel mu nedovolený zákrok brankáře Víška, kterým Řezníčka podrazil a rozhodčí bez váhání nařídil penaltu. Faulovaný útočník ji proměnil - 2:0.

Vyšehradské mohl do kolen poslat Dolinajec, ovšem jeho obrovskou šanci Víšek zmařil. A z obrazu hry jasně vyznívajícího pro Boleslav nastalo dvě minuty před přestávkou nečekané drama. Boleslavský brankář Vorel při rozehrávce uklouzl a dotírající Zhubi snadno do prázdné branky snížil - 2:1. Do té doby nikdo z vyšehradských fotbalistů na Vorlovu branku nevystřelil.

Ve druhém poločase trvala naděje Vyšehradu jen deset minut. V 55. minutě Hendrych srazil Schuberta a z druhé penalty Řezníček zkompletoval hattrick - 3:1. Boleslavský forvard byl i nadále při chuti. V 72. minutě po rohovém kopu zdařile hlavičkoval a Víšek zabránil jasnému gólu mimořádně skvělým zákrokem. Nakonec přeci jenom kapituloval počtvrté. Běžela první přečasová minuta, když Řezníček utekl vyšehradské obraně a technickým obloučkem přehodil vybíhajícího brankáře - 4:1.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Vorel - Zbrožek, Charuza, Rolko, Horák - Dudka (89. Vorasický), Svoboda, Scuk, Dolinajec (80. Tögel) - Schubert (61. Synek), Řezníček.

Sestava FK Slavoj Vyšehrad: Víšek - Budějský, Obermajer, Hendrych, Soukup - Došek, T.Dubský, Chalupa (77.Jurčík), Frohna (68.Kubík) - Zhubi, Matuszny (34. Juckem)

Góly: 19., 34., 55. a 90. Řezníček - 43. Zhubi

ŽK: Víšek, Dubský , Obermajer, Chalupa (všichni Vyšehrad)

Diváků:120

Fanshop banner