Sylvestre a Chramosta hvězdami ligy
Klub

Sylvestre a Chramosta hvězdami ligy

Redakce

Záložník Ludovic Sylvestre a útočník Jan Chramosta jsou ve hvězdné sestavě 25. kola Gambrinus ligy. Oba boleslavští hráči se této pocty dočkali již podruhé v letošní jarní sezóně a celkem potřetí v aktuálním ročníku 2009/10.

Jedenáctku ligových hvězd sestavují tuzemští novináři po každém kole nejvyšší české fotbalové ligy. Boleslavští hráči na sebe upozornili v utkání proti střížkovským Bohemians, které vyhráli 4:2 a počtem šesti gólů bylo nejbohatším z programu uplynulého víkendu. Na boleslavské výhře se Ludovic Sylvestre podílel dvěma a Jan Chramosta jedním gólem.

All Stars Media team 25. ligového kola: Baránek (Baník Ostrava) - Horejš (České Budějovice), Lukáš (Teplice), Gross (Kladno), Neves (Baník Ostrava) - Hudson (České Budějovice), Sylvestre (Mladá Boleslav), Vachoušek (Teplice) - Chramosta (Mladá Boleslav), Lafata (Baumit Jablonec), Navrátil (Sigma Olomouc).

V letošní jarní sezóně se mladoboleslavští fotbalisté dostali poprvé do hvězdné sestavy až ve 22. kole. Nominaci si vysloužili Ludovic Sylvestre, Ondřej Zahustel a Jan Chramosta podílem na vítězném utkání s Plzní. Hned v následujícím kole na sebe upozornili Václav Kalina a Michal Sedláček při výhře v Brně. Ve 24. kole při prohře s Jabloncem nezaujal novináře nikdo z boleslavských fotbalistů a ve 25. kole dali o sobě vědět Ludovic Sylvestre a Jan Chramosta při vítězné přestřelce s Bohemians Střížkov.

All Stars Media team 24. kola: Vaniak (Slavia) - Mráz (Kladno), Brabec (Sparta), Neves (Ostrava) - Sionko (Sparta), Haurdič (Jablonec), Hoheneder (Sparta), Klesa (Příbram) - Varadi (Ostrava), Nezmar (Liberec), Lafata (Jablonec)

All Stars Media team 23. kola: Vaniak (Slavia) - Rajtoral (Plzeň), Bolf (Ostrava), Horejš (České Budějovice), Beneš (Kladno) - Kalina (Mladá Boleslav), Jarolím (Jablonec), Zoubek (Kladno), Sedláček (Mladá Boleslav), Grajciar (Slavia) - Vydra (Ostrava).

All Stars Media team 22. kola: Blažek (Sparta) - Kušnír (Sparta), Řepka (Sparta), Nikl (Bohemians 1905), Bolf (Ostrava) - Kucka (Sparta), Sylvestre (Mladá Boleslav), Kaufman (Bohemians 1905), Zahustel (Mladá Boleslav) - Lafata (Jablonec), Chramosta (Mladá Boleslav).

V průběhu podzimu 2009 se v různých sestavách All Stars Media teamu objevilo celkem osm hráčů FK Mladá Boleslav. V prvním kole Michal Vorel, ve druhém Luboš Pecka, ve třetím Ludovic Sylvestre, ve čtvrtém Marek Kulič a Jan Rajnoch, v osmém Marek Kulič, ve dvanáctém Jan Chramosta, ve třináctém trojice Jan Rajnoch, Alex Mendy, Marek Kulič, ve čtrnáctém Marek Kulič a Tomáš Fabián, v patnáctém opět trio, tentokrát ve složení Marek Kulič, Tomáš Fabián a Jan Rajnoch.
Nejčastěji nominovaným boleslavským fotbalistou v aktuálním ročníku 2009/10 je Marek Kulič (pětkrát na podzim). Ludovic Sylvestre a Jan Chramosta už mají po třech nominacích podobně jako Jan Rajnoch, který už v tuzemské lize nepůsobí.

Fanshop banner