Vrací se Kúdela, na marodku přibyl Kalina
Klub

Vrací se Kúdela, na marodku přibyl Kalina

Redakce

Boleslavský trenér Karel Stanner se neustále potýká s absencemi potrestaných či poraněných hráčů. Nejčerstvější zdravotní potíže má obránce Václav Kalina, kterého brutálně nakopnul střížkovský Jiří Jeslínek v utkání 25. kola Gambrinus ligy.

„Většina hráčů ze Střížkova si počínala v soubojích surově a bezohledně, vynikali v tom hlavně Kincl s Jeslínkem," znělo více hlasy z mladoboleslavské kabiny po ligovém utkání na strahovském stadionu Bohemians Střížkov - Mladá Boleslav. Nejednalo se o žádné fňukání, ale o strohé konstatování faktu. Ostatně sudí Robert Hájek i při své značné benevolenci ukázal Střížkovským celkem šest žlutých karet.

Nejhůře na soupeřovu přehnanou tvrdost doplatil Václav Kalina, kterého nakopl zcela nesmyslně již po odehrání míče Jiří Jeslínek. Boleslavský bek utkání nedohrál a do kabiny se dostal jenom za podpory lékaře Sinkule a maséra Kubíčka. „Má výron v kotníku a není jasné, zda bude do nejbližšího mistráku zdravý," posteskl si boleslavský trenér Karel Stanner.

Dalšími boleslavskými absentéry ze zdravotních důvodů jsou mladý záložník Ondřej Zahustel, který má od utkání v Brně poškozený křížový vaz v pravém koleni, a zkušený brankář Miroslav Miller, který od tréninku před utkáním se střížkovskými Bohemians má zlomený prst na levé ruce.

Mužstvu bude nadále chybět stoper Adrian Rolko, který si musí odpykat ještě druhou polovinu dvouzápasového trestu za osm napomínání žlutými kartami. Naopak se vrací defenzivní hráč Ondřej Kúdela, jenž v předchozím kole stál za vyloučení v Příbrami.

Fanshop banner