Zahustel jde pod kudlu v pátek
Klub

Zahustel jde pod kudlu v pátek

Redakce

Ondřej Zahustel podstoupí operaci pochroumaného pravého kolena v pátek 23. dubna v pražské Nemocnici Na Františku, kde působí jeden ze dvou klubových lékařů FK Mladá Boleslav Miroslav Sinkule.

Osmnáctiletý talentovaný záložník Ondřej Zahustel ve svém šestém ligovém startu utrpěl těžké zranění pravého kolena v závěru utkání 1.FC Brno - FK Mladá Boleslav v první dubnovou sobotu. „U postranní čáry jsme se srazili s brněnským Kalabiškou koleno na koleno a od první chvíle mě to hodně bolelo," připomněl dosud nesmutnější chvíli své profesionální kariéry Ondřej Zahustel. Ještě hůře mu však bylo po pozdějším odborném vyšetření, které odhalilo vážně poškozený přední křížový vaz v pravém kolenním kloubu. „Když mně poprvé doktor řekl, jak vážné mám poranění, byl jsem z toho dost špatný. Nyní jsem už smířený a psychicky se připravuji na dlouhou rehabilitaci, která mě po operaci čeká."

Zraněný Ondřej Zahustel vypadl ze sestavy prvoligového týmu FK Mladá Boleslav i z reprezentace ČR"19", která se v předposledním dubnovém týdnu sešla na soustředění v Nymburku. Z dalších mladoboleslavských fotbalistů si reprezentační trenér Jaroslav Hřebík pozval Jana Bořila.

Fanshop banner