K remíze pomohl útočník Synek
Klub

K remíze pomohl útočník Synek

Redakce

Boleslavští přivezli z Prahy jeden bod za celkově šestou a na jaře druhou remízu. V neskutečně vyrovnané tabulce ČFL si polepšili o jedno místo na dvanáctou příčku.

Žižkovští začali utkání lépe a v 15. minutě po Demjanově přihrávce gólem Hřebečka šli do vedení - 1:0. Ztratili ho však ještě v prvním poločase. Ve 31. minutě vyrovnal Synek ranou tečovanou žižkovským obráncem Markuzim - 1:1.
Před přestávkou stihli Boleslavští ještě jednou vážně ohrozit soupeřovu branku. Po Horákově centru se na brankovišti neprosadil Řezníček. Potom se už poločas dohrál nevzrušivým fotbalem od vápna k vápnu.
Ve druhém poločasu
opět začali aktivněji Žižkovští. Jejich největší příležitost po ataku z levé strany v 53. minutě zlikvidoval pozorný brankář Michňa. V 60. minutě Boleslavští překvapili soupeře rychlým rozehráním standardní situace, ale na Dudkův centr Řezníček před žižkovskou brankou nedosáhl. Tři body měl na kopačce Řezníček. Pět minut před koncem si připravil palebnou pozici a ve snaze technicky obstřelit brankáře překopl branku.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Michňa - Brezinský (26. Ščuk), Charuza, Rolko, Horák - Dudka (90. Zbrožek), Dolinajec, Svoboda, Tögel - Synek (65. Tafat), Řezníček.

Góly: 15. Hřebeček - 31. Synek

ŽK: Svoboda, Dolinajec

Rozhodčí: Šedivka - Černý, Dujsík

Boleslavští junioři k devatenácti podzimním bodům na jaře připsali již jedenáct bodů, ale stále se neodpoutali od divizního propadliště. Vylepšit bilanci si můžou v nejbližších čtyřech dnech, kdy mají na programu dvě mistrovská utkání na domácím hřišti.
Ve středu 21.dubna od 17 hodin se hraje FK Mladá Boleslav"B" - Arsenal Česká Lípa a v sobotu 24.dubna od 10,15 hodin FK Mladá Boleslav"B" - Slavoj Vyšehrad.

Fanshop banner