IV.kolo minirepublikového mistrovství mladších přípravek
Klub

IV.kolo minirepublikového mistrovství mladších přípravek

Redakce

V neděli 11. dubna jsem zavítali do Příbrami, kde nás čekaly první dva týmy této soutěže. SK Kladno a 1. FK Příbram. Největší překvapení pro nás ale připravilo počasí v podobě hustého a vydatného sněžení.

FK MB - SK Kladno

0 - 1

V prvním utkání jsme nastoupili proti klukům z Kladna, kteří v soutěži doposud neztratili ani jeden bod. Toto utkání se muselo divákům líbit. Hrál se oboustranně kvalitní fotbal, plný pohledných kombinací a důrazných soubojů. Po sérii krutých porážek s tímto již tradičním soupeřem je nutné říci, že tentokrát jsme si minimálně bod rozhodně zasloužili. Soupeře podržel výborný brankář, který častokrát chytil nechytatelné. Náš výkon je ale velkým příslibem do dalších zápasů. Bylo by ovšem nutné, aby se k dalším pěti až šesti dobře hrajícím klukům přidali svými výkony i další.

FK MB - 1. FK Příbram

3 - 4 / Mašek, Hakkel, Cyprich L./

Další ze smolných zápasů s tímto protivníkem. Po průběhu prvních patnácti minut to vypadalo, že pro nás zápas bude jednoznačnou záležitostí. Bohužel neproměňování i těch nejvyloženějších šancí a nedůraz v koncovce nás připravily o lepší výsledek a o body. Uspokojení některých hráčů vedlo k tomu, že jsme ve chvilce prohrávali tříbrankovým rozdílem a po celý zbytek zápasu už jsme jen marně dotahovali.

Sestava:

Kocmich- Fišer, Cyprich R. - Mašek, Hakkel, Baborák- Chumlen, Cyprich L. / Rulc, Steger, Skramuský, Lukáč, Bárta /

Výsledky IV. kola a celková tabulka na stránkách www.efotbal.cz

Fanshop banner