Kulič, Sylvestre a Chramosta versus Huňa s Hušbauerem
Klub

Kulič, Sylvestre a Chramosta versus Huňa s Hušbauerem

Redakce

V dohrávaném utkání 18. kola Gambrinus ligy 1.FK Příbram - FK Mladá Boleslav ve středečním pozdním odpoledni 14. dubna od 17,30 hodin budou na boleslavské straně chybět tři marodi.

K dlouhodobému rekonvalescentovi Luboši Peckovi a omezeně trénujícímu Tomáši Janíčkovi se čerstvě přidal Ondřej Zahustel s poraněným kolenem. Příbramský soupeř by měl nastoupit v plné síle posledního mistráku, kdy doma vypráskal Brno.

V bilanci z domácího hřiště je Příbram čtvrtým nejlepším mužstvem v Gambrinus lize. Na svém hřišti ztratila jen sedm bodů za dvě prohry a jednu remízu. V podzimní sezóně doma přehrála Olomouc 2:1, Plzeň 1:0, České Budějovice 3:1, Slavii 1:0, Slovácko 2:0, Kladno 3:2, remizovala se Spartou 1:1 a prohrála s Teplicemi 0:3. V letošním roce prohrála s Jabloncem 1:2 a porazila Střížkov 3:2 i Brno 3:1.

Klubové střelecké tabulky vedou kapitáni týmů. Boleslavský Marek Kulič nastřílel deset gólů a příbramský Daniel Huňa šest gólů. V boleslavském dresu se do soupeřovy sítě pětkrát trefil Ludovic Sylvestre a čtyřikrát Jan Chramosta. Druhým nejlepším příbramským střelcem je Josef Hušbauer se čtyřmi trefami.

Fanshop banner