Pro Zahustela skončila sezóna, musí na operaci
Klub

Pro Zahustela skončila sezóna, musí na operaci

Redakce

Ondřej Zahustel v Gambrinus lize zazářil nikoliv jako hvězda setrvalejšího jasu, ale jako meteor mihnoucí se noční oblohou. Na vině krátké kariéry je těžké zranění pravého kolena. Vyřadilo talentovaného fotbalistu ze hry pro zbytek roku 2010.

Boleslavský odchovanec Ondřej Zahustel dosud odkopal v Gambrinus lize šest utkání (všechna v letošním roce), ve kterých nezklamal důvěru trenéra Karla Stannera ani očekávání fanoušků. Podle lajny proháněl soupeřovy obrany, čímž na sebe upozornil trenéra reprezentace ČR"19" Jaroslava Hřebíka i sportovní žurnalisty, kteří jej nominovali do hvězdné sestavy All Stars Media teamu 22. ligového kola.
O týden později závěrečných deset minut utkání v Brně dokulhal se sebezapřením po ošklivém nakopnutí soupeřem. Pozdější vyšetření prokázalo hororovou diagnózu - poškozený přední křížový vaz v pravém kolenním kloubu. „Operace je nezbytná a po ní bude následovat několikaměsíční rekonvalescence," potvrdil klubový lékař Miroslav Sinkule.
Ondřej Zahustel oslaví v letošním červnu devatenácté narozeniny bohužel o berlích mimo fotbalové hřiště. „Pro tak mladého fotbalistu je to neštěstí, všichni mu přejeme brzké uzdravení," prohlásil trenér Karel Stanner.

Fanshop banner