Rozhodl první poločas, shodli se trenéři
Klub

Rozhodl první poločas, shodli se trenéři

Redakce

O třetí boleslavské prohře s Jabloncem v nepřerušené sérii rozhodl první poločas. Boleslavský Karel Stanner ho označil za katastrofální, jablonecký František Komňacký za velmi dobrý.

„Prohráli jsme naprosto zaslouženě. Darovali jsme soupeři první poločas lajdáckým výkonem," neskrýval zklamání Karel Stanner. „Darovali jsme mu prostor, darovali jsme mu situace, z nichž mohlo padnout více než dva góly," pokračoval rozmrzele. Zdůraznil, že oba inkasované góly padly po situacích, kterým mohli hráči zabránit, kdyby si zodpovědně plnili své povinnosti. „První půle byla z naší strany katastrofální. Druhý poločas jsme se zvedli, nakonec dali i jeden gól, který jsme si za snahu ve druhém poločasu zasloužili," uzavřel Karel Stanner ohlédnutí za utkáním Boleslav - Jablonec 1:2.

Jablonecký kouč František Komňacký byl spokojený s výkonem svého týmu v prvním poločasu. Přiznal, že do Mladé Boleslavi přijel Jablonec s respekt, který vyvolal především boleslavský domácí výkon proti Plzni.
„Odehráli jsme velmi dobrý poločas. Hráli jsme dobře kombinačně, vypracovali si hodně příležitostí a hra se podobala tomu, co od hráčů chceme. V prvním poločasu se i osud zápasu rozhodl. Druhá polovina už taková nebyla. Musíme si vyhodnotit, zda jsme polevili, nebo zda soupeř přidal. Ocitli jsme se dokonce pod tlakem. Mrzí mě gól v závěru, kdy naše obrana dala soupeři trestuhodně moc prostoru. Naštěstí padl příliš pozdě na to, abychom body ztratili. Udělali jsme zasloužené body se soupeřem, z kterého jsme měli respekt," zhodnotil utkání František Komňacký.

Fanshop banner