V neděli proti kandidátovi na titul
Klub

V neděli proti kandidátovi na titul

Redakce

V utkání 24. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FK Baumit Jablonec, které se hraje v neděli 11 .dubna již od 16 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, se Boleslavští střetnou s ambiciózním týmem trenéra Komňackého a prezidenta Pelty.

Jablonečtí přijedou do Mladé Boleslavi s cílem udržet kontakt s vedoucí trojicí Gambrinus ligy a tím si udržet naději na zisk titulu, přestože se k tomuto cíli veřejně moc nehlásí. Zkušený trenér František Komňacký, který je asistentem reprezentačního kouče Bílka, i jeden z nejzkušenějších činovníků v tuzemském fotbalu Miroslav Pelta mistrovsky mírní mediální tlaky na své hráče. A těm se v rozehraném ročníku 2009/10 náramně daří.
Z odehraných třiadvaceti ligových utkání Jablonečtí více než polovinu vyhráli a pouze pět prohráli. Na jaře vyhráli čtyřikrát, jednou remizovali a prohráli dvakrát. Při obou jarních porážkách na hřištích soupeřů shodně inkasovali po čtyřech gólech - v Ostravě 1:4 a v Liberci 2:4. Především výprask v severočeském derby jablonecký prezident stále nemůže vydýchat. „Výkon v Liberci mě hodně zklamal," prohlásil Miroslav Pelta pro klubový web.

Fanshop banner