Kalina a Sedláček mezi ligovými hvězdami
Klub

Kalina a Sedláček mezi ligovými hvězdami

Redakce

Dva boleslavské fotbalisty nominovali tuzemští novináři do sestavy hvězd po 23. ligovém kole. Jejich pozornost získali Václav Kalina a Michal Sedláček tím, jak gólově zužitkovali kvalitní výkon celého mužstva v Brně.

All Stars Media team 23. kola Gambrinus ligy: Vaniak (Slavia) - Rajtoral (Plzeň), Bolf (Ostrava), Horejš (České Budějovice), Beneš (Kladno) - Kalina (Mladá Boleslav), Jarolím (Jablonec), Zoubek (Kladno), Sedláček (Mladá Boleslav), Grajciar (Slavia) - Vydra (Ostrava).

Poprvé se v letošním roce mladoboleslavští fotbalisté do hvězdné sestavy dostali po 22. kole a podruhé hned v následujícím 23. kole. Proti Brnu dal Michal Sedláček dva góly, první po Kuličově geniálním centru a druhý parádně z trestného kopu nařízeného za faul na Zahustela. Václav Kalina elegantně využil Chramostovu variaci na českou uličku a vsítil rozhodující třetí gól, jenž znamenal brněnskou prohru a boleslavský tříbodový zisk. Sedláček i Kalina se v mediální sestavě ocitli poprvé.

V průběhu podzimu 2009 se v různých sestavách All Stars Media teamu objevilo celkem osm hráčů FK Mladá Boleslav. Nejčastěji nominovaným boleslavským fotbalistou v aktuálním ročníku 2009/10 je Marek Kulič (pětkrát na podzim). Nominováni zatím byli po prvním kole Michal Vorel, po druhém Luboš Pecka, po třetím Ludovic Sylvestre, po čtvrtém Marek Kulič a Jan Rajnoch, po osmém Marek Kulič, po dvanáctém Jan Chramosta, po třináctém trojice Jan Rajnoch, Alex Mendy, Marek Kulič, po čtrnáctém Marek Kulič a Tomáš Fabián, po patnáctém opět trio, tentokrát ve složení Marek Kulič, Tomáš Fabián a Jan Rajnoch.

V jarní sezóně 2010 si nominace zatím vysloužili Ludovic Sylvestre, Ondřej Zahustel a Jan Chramosta po vítězném utkání s Plzní, Václav Kalina a Michal Sedláček po výhře v Brně.

All Stars Media team 22.kola Gambrinus ligy: Blažek (Sparta) - Kušnír (Sparta), Řepka (Sparta), Nikl (Bohemians 1905), Bolf (Ostrava) - Kucka (Sparta), Sylvestre (Mladá Boleslav), Kaufman (Bohemians 1905), Zahustel (Mladá Boleslav) - Lafata (Jablonec), Chramosta (Mladá Boleslav).

Fanshop banner