První mistrovské utkání
Klub

První mistrovské utkání

Redakce

V neděli jsme zavítali na první mistrovské utkaní do Hrádku n. Nisou, kde jsme změřili síly místními borci a také s hráči Libereckého Slovanu 1999.

První utkání našeho I. týmu jsme sehráli s Libercem, tento tým jsme loni porazili a i letos jsme mu byli více než vyrovnaným soupeřem. Utkání z naší strany mělo velmi kvalitní úroveň. Kluci je potřeba pochválit za kvalitní napadaní, důrazné hraní v osobních soubojích ale i kvalitní hru při našem držení míče. Horší už to bylo s koncovkou, tam jsou pořád velké rezervy. II tým si snadno poradil s domácími, i když to bylo vyrovnané utkání, dobrá koncovka na konci zápasu znamenala náš úspěch.

Utkání našeho II. týmu mělo bohužel jasného vítěze. Liberec nás předčil úplně ve všem. Zato souběžně hrané druhé utkání, mělo vítěze hodně překvapivého a to domácí borci, kteří houževnatě za pomocí všech sil a někdy i rozhodčího bránili výsledek který se zrodil již v první pulce. Kdy jsme si dali vlastní gól, kdy golman neodhadl odskok, pak s ojedinělého rychlého brejku. Naše neúprosné dobývání obrany a houště hráčů po celé utkání bohužel vyšlo vniveč..

Hrádek n. Nisou- FKMB II 0:5 , (0:1)( Chaloupka 2, Švarc2, Strouhal)

Liberec 99- FKMB I 3:2 , (2:0)( Skuček, Vohánka)

Liberec 99- FKMB II 10:0 ( 6:0)

Hrádek n. Nis -FKMB I 2:1 (2:1) Vitmajer,

Sestava:

I tým: Hartych - Horák, Kysela, Zeman, Skuček, Salač, Vohánka, Vitmajer, Pulo

II tým: Vaník - Hubáček, Chaloupka, Pavliš, Rašovský, Strouhal, Stojka, Lechi, Zmij, Švarc

Fanshop banner