Stanner se upřímně radoval
Klub

Stanner se upřímně radoval

Redakce

Bitva na Králově poli proti brněnským fotbalistům skončila posledním hvizdem sudího Fraňka a jindy strohý a navenek nevzrušený boleslavský kouč Karel Stanner zaťal pěsti do vítězného gesta.

Boleslavští potřetí v nepřerušené řadě vyhráli v aktuální ligové sezóně a zároveň potřetí za sebou porazili Brno na jeho domácím hřišti. „Měl jsem opravdu velkou radost," přiznal o chvíli později Karel Stanner.
Na pozápasové tiskovce byl při hodnocení utkání Brno - Boleslav 2:3 tradičně stručný a věcný. „Viděli jsem rušné utkání, ve kterém padlo pět gólů a další šance na obou stranách zůstaly nevyužité. Gólů mohlo padnout víc než pět."
I při nejvydařenějším zápase je povinností trenérů dohledat chyby v předvedeném výkonu, aby příště mohlo mužstvo předvést ještě lepší hru. „Dopouštěli jsme se chyb v přechodové fázi, kdy jsme ztráceli míče," dodal Karel Stanner spokojený, že jeho svěřenci brněnského soupeře třemi góly přestříleli.

„Dostali jsme tři góly a tento fakt potvrzuje, že jsme měli problémy se složením defenzívy a navíc už v průběhu prvního poločasu se zranil Huška a opět jsme museli měnit už tak nestabilní obrannou řadu. Chtěli jsme stále hrát na vítězství, ale když jsme přišli o vyloučeného Dostálka, soupeř přesilovku využil," pravil brněnský trenér Miroslav Beránek. Byl očividně zklamaný a boleslavskou výhru označil za šťastnou.

Fanshop banner