Boleslav bez Sylvestra a Brno bez Trousila
Klub

Boleslav bez Sylvestra a Brno bez Trousila

Redakce

V utkání 23. kola Gambrinus ligy 1.FC Brno - FK Mladá Boleslav, které se hraje v sobotu 3. dubna od 18 hodin na brněnském Městském stadionu v Srbské ulici, bude na každé straně chybět výrazná osobnost týmu. V brněnském Jan Trousil a v boleslavském Ludovic Sylvestre.

V boleslavském mužstvu nemůže středopolař Ludovic Sylvestre nastoupit kvůli trestu za čtyři žluté karty. Je v tomto ročníku Gambrinus ligy již šestým vykartovaným hráčem. Před ním po čtyřech napomínáních nasbírali Rolko, Mendy, Kúdela, Kulič a Rajnoch, který si však trest neodpykal, neboť přestoupil do Turecka. Tam však již v březnu stihnul vyloučení a následný distanc.

Brněnský stoper a kapitán Jan Trousil bude svému týmu chybět ze zdravotních důvodů. Ve vítězné bitvě s Kladnem v 21. ligovém kole mu soupeř zlomil žebro a když v následném mistráku zkoušel hrát proti Spartě, kvůli bolestem po půlhodině odstoupil ze hry. Mimo hřiště bude přibližně tři týdny.
Z brněnských hráčů zatím v tomto ročníku za čtyři žlutá napomínání stál jenom Tomáš Došek. V bezprostředním ohrožení trestu však jsou tříkartoví obránci Juraj Križko, Martin Jílek a brankář Tomáš Bureš.

Fanshop banner