Sylvestre, Zahustel a Chramosta mezi hvězdami
Klub

Sylvestre, Zahustel a Chramosta mezi hvězdami

Redakce

Poprvé letos zaujali mladoboleslavští fotbalisté sportovní novináře natolik, že je nominovali do hvězdné sestavy uplynulého ligového kola. V All Stars Media teamu 22. kola Gambrinus ligy jsou hned tři: Ludovic Sylvestre, Ondřej Zahustel a Jan Chramosta.

Ludovic Sylvestre i Jan Chramosta se již ve hvězdné ligové sestavě na podzim objevili. Ondřej Zahustel se této pocty dočkal poprvé ve své kariéře.

All Stars Media 22.kola: Blažek (Sparta) - Kušnír (Sparta), Řepka (Sparta), Nikl (Bohemians 1905), Bolf (Ostrava) - Kucka (Sparta), Sylvestre (Mladá Boleslav), Kaufman (Bohemians 1905), Zahustel (Mladá Boleslav) - Lafata (Jablonec), Chramosta (Mladá Boleslav).

Trojice boleslavských fotbalistů v jedné hvězdné sestavě není úplná novinka. Podobné bilance Boleslavští dosáhli po výhrách nad Slováckem 3:2 ve třináctém kole a nad Baníkem Ostrava 3:1 v patnáctém kole.

V průběhu podzimu 2009 se v různých sestavách All Stars Media Teamu objevilo celkem osm hráčů FK Mladá Boleslav. Nejčastěji nominovaným boleslavským fotbalistou v aktuálním ročníku 2009/10 je Marek Kulič (pětkrát na podzim). Nominováni zatím byli po prvním kole Michal Vorel, po druhém Luboš Pecka, po třetím Ludovic Sylvestre, po čtvrtém Marek Kulič a Jan Rajnoch, po osmém Marek Kulič, po dvanáctém Jan Chramosta, po třináctém trojice Jan Rajnoch, Alex Mendy, Marek Kulič, po čtrnáctém Marek Kulič a Tomáš Fabián, po patnáctém opět trio, tentokrát ve složení Marek Kulič, Tomáš Fabián a Jan Rajnoch.

Fanshop banner