Pozor na Horvatha, varuje trenér Stanner
Klub

Pozor na Horvatha, varuje trenér Stanner

Redakce

Nejen trenér Karel Stanner, ale i všichni hráči FK Mladá Boleslav dobře vědí, že nečekanou a toužebně očekávanou výhru v Olomouci potřebují při nejbližší příležitosti potvrdit domácím ziskem dalších bodů. Plzeňský tým však bude tvrdým oříškem k rozlousknutí.

„Soupeřem nám bude jeden z aktuálně nejlepších týmů jarní sezóny s vynikajícím Horvathem, který má podíl na značné variabilitě plzeňské hry a sám je nebezpečný přesným rozehráváním standardních situací. A právě na ně si musíme dát velký pozor, pokud chceme uspět a potvrdit, že výhrou v Olomouci skončila naše série do té doby neúspěšných výsledků," prohlásil trenér Karel Stanner, kterému se po odpykání trestů za čtyři žluté karty do mužstva vrací Marek Kulič a Ondřej Kúdela.

Teprve v pátém jarním zápase proti Plzni nemá mladoboleslavský trenér Karel Stanner ani jednoho hráče vyřazeného ze hry disciplinárním trestem. V prvních dvou zápasech (Kladno, Sparta) pykal Adrian Rolko za podzimní vyloučení a čtyři žluté karty. Navíc v úvodním duelu jarní sezóny (Kladno) nemohl hrát ani Alex Mendy s trestem za čtyři žluté karty z podzimu. Ve třetím utkání (Bohemians 1905) byl v trestu Václav Procházka za čtyři žluté karty. A čtvrtý letošní mistrák nemohli hrát Marek Kulič s Ondřejem Kúdelou také kvůli trestům za čtyři žlutá napomínání.

Z marodů se do tréninku zapojil Tomáš Fabián, jenž do zápasového zatížení v poslední březnovou sobotu naskočí v třetiligové juniorce.
Mimo hru je obránce Tomáš Janíček. Po neomaleném nakopnutí Lukášem Hartigem v závěru utkání proti Bohemians 1905 je stále zraněný a netrénuje. Dlouhodobě vyřazený je nadále útočník Luboš Pecka.

Fanshop banner